Slet

Stem på din design-favorit og vind (afsluttet)

Vi uddeler Mad & Boligs designpris til et ungt talent, og vi har brug for din stemme. Du er samtidig med i konkurrencen om en lækker træskænk fra Lucie Kaas!

AFSTEMNINGEN ER SLUT OG EN VINDER ER FUNDET. STORT TILLYKKE TIL SOPHIE TRÆDE ANDERSEN! 

Se hvem der modtog Mad & Boligs designpris

Den 20. november uddeler magasinet Mad & Bolig for andet år i træk Mad & Boligs designpris til et ungt designtalent. Og du kan være med til at afgøre, hvem magasinet skal kåre som vinder blandt de godt 100 design, som Danmarks design- og arkitektstuderende har haft frie hænder til at skabe i FSC-certificeret træ til konkurrencen.

Læs mere om FSC-mærket

Vind lækker designkommode

Stem på din favorit, så deltager du samtidig i konkurrencen om en skænk fra Lucie Kaas designet af Nordvink til en værdi af 9000 kr.

AFSTEMNINGEN ER SLUT OG EN VINDER ER FUNDET.

Boxmove-skænken fra Lucie Kaas har en ydre ramme lavet i FSC-certificeret egetræsfiner og solid eg, og med fleksible boksmoduler i mdf, skuffer og kabinet skaber man nemt et personligt udtryk. Designet står vinderne af FSC Design Award 2012 Sanne Kyed og Anne Nørbjerg fra Nordvink for. Boxmove koster 4.995 kr. for rammen, der måler 109 x 96 x 39 cm og fra 795-1.495 kr. per modul.

Læs mere om Mad & Boligs designpris

Se de deltagende designs i galleriet nedenfor.

 

Læs mere om: