Slet

Tilbud: Få flaske + FOOD'ie fra AYA&IDA sammen med Mad & Bolig

AYA&IDA’s stilfulde og funktionelle produkter gør det nemt, lækkert og bæredygtigt for dig at nyde din yndlingsmad og -drikke, hvorend du befinder dig. Lige nu får du et tilbud på en drikkeflaske + en FOOD'ie sammen med et abonnement på Mad & Bolig!

I dette tilbud fra MAD og Bolig får du AYA&IDA’s populære drikkeflaske i 500 ml. samt en lækker FOOD’ie sammen med den smarte lille spork. Både flaske og FOOD’ie leveres i farven Tropical Green.

FIND TILBUDDET HER 

 

AYA&IDA – ET BÆREDYGTIGT VALG!

AYA&IDA’s produkter er fremstillet i førsteklasses rustfrit stål 18/8, uden skadelige coatings, farvestoffer og kemikalier, 100 % fri for BPA, phtalater og toksiner. De er endvidere laboratorietestede og godkendt i forhold til LFGB, som er den tyske fødevarestandard, der stiller endnu højere krav end de danske. AYA&IDAs produkter er derfor alle sunde for dig og for vores natur. AYA&IDA er endvidere dansk designet, og så donerer firmaer 100 liter rent vand til børn i nød pr. solgte produkt gennem UNICEF.

Om FOOD'ien: 

Den populære FOOD’ie kan holde din mad varm i op til 8 timer og koldt i 12 timer, hvilket gør den perfekt at have med på farten – den kan bruges til utallige formål så som morgengrød, pastaretter, smoothies, wokretter, supper, til babymad eller til isterninger på strandturen.

Med AYA&IDA FOOD’ien kan du spise sunde retter med perfekt temperatur hele dagen lang. Den tilhørende spork er udført af bæredygtigt bambus og har både gaffel og ske i ét.

Om drikkeflasken: 

Med den velkendte termodrikkeflaske ønsker AYA&IDA, at deres kunder skal drikke med stil, mens de hjælper planeten med at trække vejret. Den kan holde dine drikke perfekt kolde i 24 timer og varme i helt op til 12 timer.

Flasken er dermed perfekt at have med på farten, uanset om du har te, kaffe, lemonade eller iskoldt vand i din flaske. Drikkeflasken hverken modtager eller afgiver smag, så du kan frit komme din yndlingsdrik i flasken uden bekymringer.

 

Læs mere om: