Slet

Tips til at gå på loppemarked

Det er hipt at gå på loppemarked og finde skatte blandt tusindvis af antikke sager. Har du et bankende hjerte for loppemarkeder og antikke fund, så få tips til at blive god til det her!

Det kan være en kunst at gå på loppemarked, for udvalget bugner, og du skal ofte snuse lidt til de mange ting, før du finder de virkelige guldgruber. For skattejægere og antikke eksperter er det et paradis at gå på loppemarked, fordi de ved, hvad de skal lede efter.

Gå i eksperternes spor og følg disse tips, næste gang du drager på loppemarked - så kan det blive et sandt eventyr at shoppe gamle sager!

Se, hvad du skal gå efter på loppemarkeder her!
 

Læg planer, inden du tager afsted

Du ved aldrig, hvad du møder på din vej, og derfor er det en god idé at have styr på, hvordan du får dine fund med dig hjem. Det vil være synd og skam at lade et lækkert, antikt møbel stå, fordi du ikke kan få det med hjem.
 

Tjek varerne

De antikke sager på loppemarkeder sælges, som de er. Undersøg derfor varerne godt, inden du foretager dit køb. Det er ærgerligt at komme hjem med defekte produkter, fordi købet er gået for hurtigt.
 

Først til mølle

Du skal ikke bruge mange sekunder på at overveje dit køb, når du er på loppemarked. Gribbene sværmer om de antikke sager, og har du udset dig en særlig ting, er der med sikkerhed også andre, der har. Venter du med at slå til, er der højest sandsynligt andre, der kommer dig i forkøbet.

Se Danmarks dyreste stol her!
 

Giv et bud

Har du et loft for, hvor meget du vil bruge på de antikke sager, men som du ikke kan blive enig med sælger om, så læg dit navn og telefonnummer sammen med dit bud, så sælger efterfølgende kan kontakte dig, hvis han/hun fortryder.
 

God attitude

Du når langt med et åbent sind, smil og en god attitude, når du skal forhandle pris på loppemarkederne. Tænk også muligheder fremfor begrænsninger - en klat maling eller bejdsning kan give nyt liv til gamle sager.

Læs også: Gode markeder i Frankrig
 

Betaling

Ikke alle steder er der mulighed for mobile pay eller at betale med kort, så husk kontanter! Kontanter er samtidig et godt forhandlingsmiddel, men husk at veksle inden, så du ikke står med store sedler, når du skal betale.