Slet

TOMMY HILFIGER | Wish you were here (AFSLUTTET)

Event i samarbejde med Tommy Hilfiger | IN er stolte over at kunne invitere vores læsere til et eksklusivt event i Tommy Hilfigers nyåbnede butik midt i København. Tilmelding sker ved først til mølle-princippet!

Tommy Hilfiger er et af USA’s største og mest toneangivende modebrands med en stor fanskare i Danmark. Derfor er det en glæde, at IN kan invitere læserne til et eksklusivt event i Tommy Hilfigers nyåbnede butik midt i København.

LÆS OGSÅ: Magasin lancerer ny, eksklusiv badetøjskollektion

Kom med til en helt særlig aften i Tommy Hilfigers ånd, hvor du vil få et smugkig på S/S 16-kollektionen og opleve den nye kampagne ”Wish you were here”, som er inspireret af det gode ferieliv på paradis-øer i Caribien.

Aftenen byder på lækre snacks og drikkevarer. Og så er der en eksklusiv Tommy Hilfiger-goodiebag til en værdi af minimum 500 kr. til alle aftenens deltagere.

Du har chancen for at blive den heldige vinder af en skøn Tommy Hilfiger-taske med indhold til en samlet værdi af 2.500 kr.

LÆS OGSÅ: INVITATION: IN live 2016 - en dag fyldt med inspiration, shopping og forkælelse

Sted:
Tommy Hilfiger, Østergade 26, 1100 København K

Tid:
Onsdag den 20. april 2016 kl. 18.00-20.00

Tilmelding sker på mail til: [email protected]

Tilmelding sker efter først til mølle-princippet. Antallet af pladser er begrænset, og tilmeldingen er derfor bindende. Til gengæld koster det ikke noget at deltage!

LÆS OGSÅ: Caitlyn Jenner er i front for H&M’s sportslinje