Slet

Top 3 køkkengadgets

Vi har fundet tre køkkengadgets, du ikke kan undvære: et tjekket multirivejern, et praktisk mandolinjern og en smart dampboks til mikroovnen.

Med det rette udstyr kan det være rigtig sjovt at pusle i køkkenet, og man får måske eksperimenteret sig frem til nye yndlingsretter, man ikke anede, man kunne lave så let.

Vi har fundet tre supertjekkede gadgets i Mad & Boligs shop, der gør det lidt sjovere og lettere at lave sund mad i køkkenet.

Multirivejern fra Lékué
Multirivejernet fra Lékué ser ikke kun godt ud, men er også enormt smart. Multirivejernet har tre flader; to af dem er i rustfrit stål og til at rive dine madvarer med, mens den tredje er af plastik og designet til at mose fx hvidløg med. Når du er færdig med at bruge multirivejernet, kan du skille det ad, så det er supernemt at rengøre, og derefter samle det, så det ingenting fylder i køkkenbordsskuffen.
Multirivejernet fra Lékué fås i brun, rød og grøn og koster 349 kr. Køb multirivejernet her

Mandolinjern fra Börner
Mandolinjernet fra Börner gør det superlet for dig at skære dine grønsager og frugter flot. Det skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Mandolinjernet har børnesikring og en holder, der både beskytter fingrene og holder frugten/grøntsagen, og der følger en smart opbevaringsboks med til mandolinjernet.
Mandolinjernet koster 349 kr. Køb mandolinjernet her


Dampboks Ogya fra Lékué
Ogya dampboks er designet til mikroovnen, så du hurtigt og let kan lave sund mad. Med dampboksen kan du dampe dine grønsager i deres egen saft, så de bevarer den dybe og intense smag. Dampboksen er fremstillet i 100 % platin silikone, tåler -60 til 220 grader og tåler opvaskemaskine.
Ogya dampboks kan rumme 0,5 L og koster249 kr. Køb dampboksen her


Læs mere om: