Slet

UDSOLGT | Eksklusivt event i samarbejde med Oh! By Kopenhagen Fur

Leder du efter den perfekte julegave til din veninde? Glæd hende med en invitation til det store event med Oh! By Kopenhagen og IN den 28. januar, hvor du blandt andet får mulighed for at lave dit eget pelsprodukt!

 

**** Eventet er udsolgt ****

 

Som et helt særligt tilbud til INs læsere, inviterer IN og Oh! by Kopenhagen Fur til et par inspirerende og kreative timer i pelsens navn i Kopenhagen Furs mondæne lokaler i Fredericiagade i indre København, hvor der også vil blive serveret lidt let og lækkert til ganen. 

Oh! by Kopenhagen Fur har netop relanceret hele deres brandunivers, og ultimo januar 2016 vil dette blive visualiseret i form af den første kollektion, som lander i butikkerne. 

Til eventet vil deltagerne blive introduceret til Oh! by Kopenhagen Furs forunderlige pelsunivers, historien om brandet og ikke mindst tankerne bag den nye kollektion og de populære Fluffy Friends-figurer. Derudover vil vi tage jer med i Oh! by Kopenhagen Furs workshop, hvor du vil få mulighed for at lave dit eget pelsprodukt. 

Det vil være muligt at købe produkter fra det nye Oh! by Kopenhagen Fur-sortiment til favorable priser, og derudover vil vi sætte et produkt fra den nye kollektion på højkant, som en heldig vinder kan få med hjem.

HVOR: Kopenhagen Fur, Fredericiagade 21, 1310 København K

DATO: 28. januar 2016

TID: Kl. 17.30-19.00

PRIS: 50 kr. pr. deltager 

TILMELDING:  Tilmelding sker på [email protected] 

De 50 kr. i tilmeldingsgebyr skal indbetales, når du får bekræftelses-e-mail på din deltagelse.   

Obs! Der er kun 30 pladser til eventet, så tilmelding sker efter først til mølle-princippet.