Slet

Verdens største konference om bæredygtig mode løfter sløret for de første talere

Copenhagen Fashion Summit løber af stablen den 12. maj. De første talere er allerede annonceret og inkluderer blandt andet HKH Mary. Få billetter allerede nu med 50% rabat.

Med kun tre måneder til den fjerde udgave af Copenhagen Fashion Summit, kan Danish Fashion Institute løfte sløret for den første række af bekræftede keynote speakere og panelister. Det drejer sig blandt andre om Kronprinsesse Mary, som også er protektor for Copenhagen Fashion Summit, udenrigsminister Kristian Jensen, luksuskoncernen Kerings CSR-driftschef Michael Beutler, New York Times’ moderedaktør Vanessa Friedman, G-Stars globale brand director Shubhankar Ray samt flere andre højtprofilerede erhvervsfolk og toppolitikere.

”Vi kan nu med stolthed løfte sløret for de første talere og panelister ved Copenhagen Fashion Summit, og vi har flere af samme kaliber i ærmet. Så jeg tør uden tøven garantere, at vi kommer til at opleve endnu et topmøde om bæredygtighed i modebranchen i absolut højeste liga, og jeg er pavestolt over, at det finder sted på dansk jord”,  udtaler administrende direktør i Danish Fashion Institute, Eva Kruse.

LÆS OGSÅ: Tre kvinder der kæmper for kvinder

Hun fortsætter:
”Siden vi første gang ved COP15 i 2009 arrangerede Copenhagen Fashion Summit, har den taget til i både størrelse og vigtighed. Der er ingen tvivl om, at den globale modebranche anerkender Copenhagen Fashion Summit som det helt centrale omdrejningspunkt for diskussionen om, hvor modebranchen er på vej hen i en tid fyldt med både kæmpe miljø- og klimamæssige samt sociale udfordringer.”

Vanessa Friedman, moderedaktør fra New York Times, som har deltaget ved tidligere summits og som igen har takket ja til at stå på scenen, ser også Copenhagen Fashion Summit som mere aktuel end nogensinde: 
”I lyset af COP21 og den historiske klimaaftale, er Copenhagen Fashion Summit vigtigere end nogensinde. Det er en mulighed for at høre forskellige bud på konkrete og målbare måder, som modebranchen bakser med bæredygtighed på – historier om, hvordan ord bliver til virkelighed.”

Copenhagen Fashion Summit finder for første gang sted i DR Koncerthuset. Temaet for denne udgave bliver ”Responsible Innovation” og målet er derfor, at keynote speakere skal dele deres specifikke viden og ideer om nye og bæredygtige løsninger, der kan bidrage til en lysere fremtid for modebranchen.