Slet

Vi tester danskvandsmaskiner!

Danskvand skal boble og bruse, og det kunne begge de danskvandsmaskiner, vi testede levere, men der er en masse små detaljer, der adskiller de to maskiner fra henholdsvis SodaStream og AGA.

AGA Aqvia
Vejl. pris 1299 kr.
Designet er enkelt og fint, og maskinen står sikkert på bordet. Den fås i flere farvevarianter. Og så er det supersmart, at der er en opsamler til overskyende vand, hvis nu man skulle komme til at fylde for meget vand på flasken. Den er nem at betjene, men det er lidt svært at vurdere mængden af kulsyre i vandet, da maskinen ikke tydeligt indikerer det. Selve vandflasken kan ikke komme i opvaskemaskinen, hvilket er et minus. Men boblerne fejler intet - den giver nemlig glimrende danskvand, der holder længe på boblerne. Det er et stort plus, at der medfølger to flasker.
????

Brug danskvand i madlavningen.

SodaStream Source
Vejl. pris 899 kr.
Designet er meget rent og enkelt - og det findes i flere farvevarianter. Kulsyremængden kan varieres, så du både kan få bløde og hårde bobler. Kulsyremængden indikeres meget tydeligt ved nogle små lys på forsiden af maskinen, hvilket er meget brugervenligt. Maskinen står stabilt på bordet, og flasken skal blot klikkes på, hvilket er supernemt og et stort plus sammenlignet med den anden danskvandsmaskine, vi har testet. Du har god danskvand hele dagen! Det største minus er, at flasken ikke kan komme i opvaskemaskinen, og så er det ærgerligt, at der kun medfølger en flaske.
?????

Se også: Tjekkede toastere - Vi tester brødristere!

Og testevinderen er…
Det er SodaStream Source, der vinder vores lille test af danskvandsmaskiner, det er primært den fantastiske brugervenlighed, det enkle look og den gode pris, der placerer SodaStream over AGA Aqvia.

Læs også: Tryl smukke kager med Blomsterbergs bageudstyr!

Læs mere om: