Slet

Vin på dåse

Det er ikke længere kun sodavand og øl, der kan drikkes af dåse. Hvid-, rosé- og rødvin kan nu købes udvalgte steder i en moderne designet aluminiumsdåse.

Det franske vinfirma, VinyRoussillon, har udviklet et helt specielt koncept under mærket Otherwine. I 20 år har de arbejdet på at udvikle behandling og opbevaring af vin. Resultatet er her nu - og det er blevet til flot designede dåser med vin fra Languedoc-Roussillon området, som er et af de ældste og største vinområder i verden.

Læs også: Populær pasta

Vinene appellerer til den bevidste forbruger som gerne vil prøve nye og spændende koncepter. Men som også finder emballagen nem og praktisk. Aluminiumsdåsen indeholder 25 cl vin, som svarer til to glas vin. Den smarte emballage forhindrer lys og ilt til vinen, og sikrer dermed en høj og ensartet kvalitet.

Dåserne er både lette at transportere, opbevare og køle; og ikke mindst praktiske til mange lejligheder - om man er alene, to eller i et større selskab. Det stilrene design og den anderledes facon gør produktet inspirerende, og aluminiumsdåserne er lette at genbruge, og processen er skånsom mod miljøet selvom de er uden pant.

Redaktionen på Mad & Bolig var især begejstret for hvid- og rosévinen.

Læs mere om Otherwine her

 

Læs mere om: