Foto: All Over
Slet

Vind 2 silkedyner fra NordicComfort (afsluttet)

Udskift dine dyner med de lette og bløde sommerdyner med naturligt silkefyld fra NordicComfort. Deltag i konkurrencen om 2 sommerdyner a 999,- og få en endnu bedre nattesøvn ...

NordicComfort Silkdreams sommerdyne har SilkFX® naturfyld, der er fremstillet af økologisk opdrættet lange Mulberry silkefibre. Når SilkFX® anvendes som fyld i soveprodukter, har det præcis de naturlige egenskaber, der er nødvendige for, at den menneskelige krop kan opnå en sund og velafbalanceret søvn.

Dynen er temperaturregulerende, 100 % naturlig og så virker den afvisende overfor bakterier, husstøvmider og allergener. Herhjemme er silkefibre et undervurderet fyldmateriale til dyner og puder. Men danskerne er hastigt ved at få øje på fordelene ved silkefibre i soveprodukter.

OBS: Konkurrencen er afsluttet.

Det gode ved silkefyldte dyner og puder er, at de mange attraktive egenskaber kommer fra naturen selv. Silke består af naturlige proteiner, der er i stand til at absorbere og aflede fugt med helt op til 33 procent af sin egenvægt, samtidig med at silkefibrene som materiale er hule og fyldt med stillestående luft. Den luftige og fugtfjernende natur sikrer, at man har det tørt og tempereret under en silkedyne hele natten. Silke er samtidig et åndbart og antibakterielt materiale, som sikrer et hygiejnisk og behageligt sovemiljø.

Du kan læse mere om NordicComforts silkedyner på www.nordic-comfort.dk eller på www.jysk.dk.