Annonce
Slet

Vind 2x2 billetter til Mary J. Blige og Maxwell koncert (afsluttet)

Soulsangere og albumaktuelle Maxwell og Mary J. Blige har tilsammen vundet hele 11 Grammy’er. Og fra den 29. september – 5. oktober, kan du vinde billetter til dobbeltkoncerten i København.

De to amerikanske R&B-sangere Maxwell og Mary J. Blige optræder sammen i Falconer Salen d. 21. oktober som del af deres "King + Queen of Hearts"-verdensturné.

IN udlodder eksklusivt 2x2 billetter til koncerten, så hvis du skulle være så heldig at være blandt en af vinderne, kan du hive din ven, veninde eller bedre halvdel med under armen og få en uforglemmelig aften. 

Maxwells "BlackSUMMERS'night" udkom 1. juli og er allerede udnævnt som et af dette års bedste plader, og til efteråret følger Mary J. Blige trop.

Mary J. Blige har på verdenplan solgt mere end 50 millioner albums på verdensplan, og hendes kommende efterårsudgivelse skal følge op på 2014-succesen "The London Sessions", hvilket er blevet spået til at blive et stort musikalsk comeback for den amerikanske sanger. 

LÆS OGSÅ: Danske MØ er med i ny Alexander Wang-reklame

De de soulstjerner har aldrig før turneret sammen, men har begge høje forventninger til det kommende samarbejde. Mary J. Blige er stor beundrer af Maxwells musik: "Den taler til kvinders hjerter og får os til at føle os elsket. Jeg kan ikke vente med at turnere med ham".

Og Maxwell gengælder begejstringen: "Mary er indbegrebet af soul. Hun personificerer alt, hvad en kvinde er, og hun synger alle kvinders daglige kampe og triumfer". Det bliver første gang i mere end syv år, at Maxwell spiller i Europa. 

Konkurrencen er afsluttet.