Slet

VIND | 3 x Superga Classics (afsluttet)

IN udlodder i samarbejde med Superga 3x3 canvas sneakers, så du kan gå foråret i møde med stil.

Det italianske brand Superga er efterhånden blevet spottet på flere af Hollywoods "it-girls" og på flere af Danmarks mest succesfulde bloggere. Skoene er helt perfekte til foråret og sommeren, og passer både til kjoler, shorts, jeans, kjoler, nederdele … alt! IN giver dig her et par gode tips til, hvordan man kan style sine sneakers.

#STILTIP 1: Sørg for at have mindst et feminint og stilrent item i dit outfit, når du har sneakers på, det sikrer, at du ikke kommer til at se for ung ud.

#STILTIP 2: Sneakers er desuden fantastiske til bukser med vidde, da det giver dem et mere afslappet og cool look.

Læs flere tips her

Skuespillerinden Abbey Lee er blevet det nye ansigt for Supergas SS16-kollektion. Således følger hun i fodsporerne af tidligere markante Superga navne som Suki Waterhouse, Alexa Chung og Binx Walton.Det er især modellen Superga 2750 Classic, som blev sat i produktion helt tilbage i 1925, der hitter, og dem har du lige nu mulighed for at vinde hele 3 par af!

Vi trækker hele 3 vindere af den lækre Superga skopakke, bestående af 3 par Superga 2750 Classic sneakers (navy, sølv og hvide) til en samlet værdi af 1.997 kr.

Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at svare på følgende spørgsmål: 

Hvad hedder den nye kampagnemodel for Supergas SS16 kollektion?

KONKURRENCEN ER DESVÆRRE SLUT 

Konkurrencen afsluttes d. 20 maj og vinderne får direkte besked. 

LÆS OGSÅ: VIND skønne hudplejeprodukter fra Avène

Læs mere om: