Annonce
Slet

VIND Avènes Tolérance-serie og få Emily Salomons 5 tips til en smuk vinterhud (afsluttet)

Har din hud også tendens til at blive tør, stram og sensitiv i løbet af vinteren? Livsstilsblogger Emily Salomon guider dig til den optimale pleje af vinterhud.

Vinterkulde, blæst og temperaturskift er ofte skyld i, at min hud føles tør og irriteret i vinterhalvåret, men med den rette mængde fugt og pleje er der heldigvis råd for det, siger livsstilsblogger Emily Salomon. 

DELTAG I KONKURRENCEN I BUNDEN AF ARTIKLEN

Hun er for tiden meget begejstret for Avènes 3 Tolérance-produkter, som du har mulighed for at vinde. Ifølge hende er Avènes Tolérance-serie meget effektive, består af max 7 ingredienser, der er nøje udvalgte, så de matcher hudens behov og struktur og trænger fuldstændig ind i den ellers til tider vintertrætte hud. 

Få Emily Salomons 5 tips til en en sund og smuk vinterhud

1. Sæsonbetonet 'hudplejegarderobe'
Ligesom jeg ikke går i det samme tøj året rundt, så har jeg også 'sommerprodukter' og 'vinterprodukter' på min badeværelseshylde. Jeg skifter eksempelvis til en federe og mere plejende creme i løbet af efteråret (fra Tolérance Emulsion til Cream), så huden bliver ekstra beskyttet og jeg undgår fugttab.

2. Pas din ’aftenrengøring’
Jeg renser ansigt og hals nænsomt, men grundigt med Avènes Tolérance Cleansing Lotion hver aften. Jeg masserer den på med fingerspidserne i cirklende bevægelser for at løsne makeup og snavs og fjerner så det hele med vatrondeller. En effektiv rengøring uden at ‘strippe’ eller udtørre huden. Af og til vasker jeg hele molevitten af med lunkent vand og en vaskeklud for en blid eksfolierende effekt,

3. Forkæl din hud med kildevand
Umiddelbart efter rens dupper jeg ansigtet tørt med et håndklæde og giver det så et friskt pust med Avène Termalkildevand, der beroliger og fugter. Den bruger jeg i øvrigt også mange gange i løbet af dagen for at opfriske og fugte min hud.

4. Lav et fugtreservoir
Mens min hud stadig er fugtig af kildevandssprayen, påfører jeg Tolérance Cream. Når du kommer creme på fugtig hud, kan cremen for det første bedre trænge ind, og for det andet laver du nærmest et lille ‘fugtlager’, som huden kan tære på. Ud over sol er tab af fugt en af de største skurke, når det kommer til aldring af huden – og dette enkle trick er et af de bedste, jeg kender til, for at huden fremstår og føles fugtmættet hele tiden. Hvis du føler, at huden er stram og tør, uanset hvor meget creme du smører på, kan dette også være løsningen.

5. Sov med masken på
I vinterhalvåret hvor både vejr og fjernvarme udtørrer huden sørger jeg for at sove med Avènes fugtmaske på et par gange om ugen og vågner op til blød og glat hud. Jeg fordeler masken (der er som en rig creme) på ren og tør hud om aftenen, venter 5 min. på at den er trængt ind og sover så ellers med den på.

Læs mere på avene.dk/merehudpleje

Konkurrencen

IN udlodder 1 sæt af den nye Tolerance Extreme serie med renselotion, creme og emulsion til en værdi af 433,50 kr. 

Konkurrencen slutter mandag den 28. November kl. 12.00, og vinderen får direkte besked. 
Deltag herunder

Læs mere om: