Slet

Vind det smukke Piccolo armbånd fra Marianne Dulong (afsluttet)

For at fejre den nye kollektion i miniature får INs læsere mulighed for at deltage i konkurrencen om et Piccolo-armbånd i 18 karat guld med koral, spinel, safir, rubin, smaragd og sort diamant. Værdi 9.500-9.900 kr.

I snart 10 år har Marianne Dulong og Anja Camilla Alajdi arbejdet tæt sammen for at skabe kollektion efter kollektion af klassiske, rå og glamourøse smykker og er en af de få danske design- og luksusvirksomheder, der stadig producerer alt i Danmark. Den seneste kollektion fra Marianne Dulong er de nye farverige miniature-smykker. Armbånd, ringe og vedhæng i koral og pasteller samt havblå og dybgrønne farver er både cool og feminine i de små udgaver. - Hvis man har set 'Titanias Palads' eller andre små universer, så ved man, hvor fascineret man kan blive af udsøgt håndværk i miniformat. Med disse smykker har vi virkelig udfordret vores guldsmede ved at bede dem om at genskabe alle de kendte detaljer i en størrelse, der kræver ekstrem præcision og et sikkert håndelag, fortæller Marianne Dulong om de nye smykker.

Se også: VIND kogebogen Juice & Co.

For at fejre den nye kollektion i miniature får INs læsere mulighed for at deltage i konkurrencen om et Piccolo-armbånd i 18 karat guld med koral, spinel, safir, rubin, smaragd og sort diamant. Værdi 9.500-9.900 kr. (afhængigt af størrelsen).

OBS: Konkurrencen er afsluttet.

SVAR RIGTIGT PÅ SPØRGSMÅLET:
Er Marianne Dulongs nye kollektion i
A Miniaturestørrelse B Overstørrelse
Skriv svaret INK MDA eller INK MDB og send på SMS til 1266 senest 20. august.

Det koster 8 kr. + alm. trafiktakst. Fire dages fortrydelsesret.

Smykker fra Marianne Dulong kan ses, prøves og købes hos firmaets to flagskibe i Silkegade og Lyngby, på mariannedulong.dk samt hos udvalgte forhandlere i hele landet.