Slet

Vind diamantøreringe fra JEWLSCPH (afsluttet)

Se, hvordan du er med i lodtrækningen om det værdifulde smykkesæt

Nu har du chancen for at vinde et eksklusivt smykkesæt fra danske JEWLSCPH.

JEWLSCPH er stiftet af smykkedesigneren Mai Manniche, hvis designfilosofi er at skabe smykker i førsteklasseskvalitet i et unikt design. Kollektionerne består af både øreringe, halskæder, armbånd og ringe i mange forskellige stilarter og prisniveauer. Kendetegnende for alle smykker fra JEWLSCPH er, at de er lavet med ædelsten og ædle materialer, da kvaliteten er afgørende for smykkets skønhed og holdbarhed.

Du vinder
Et sæt eksklusive øreringe til en værdi af 36.300 kr. Øreringene er lavet af rosenskårne og singlecut diamanter samt 14 karat guld og oxideret sterlingsølv. Øverst er øreringene formet som en lille hestesko, der
sidder fast på selve ørestikken med fire store diamanter over hinanden. Hesteskoen er bevægelig, hvilket får den store diamantbeklædte dråbe til at bevæge sig smukt. Undersiden af dråben er en 14 karat guldbund, og
der er i alt 3.90 carat diamanter på øreringene. Derudover er øreringene hule og derfor meget lette at bære. Mai Manniche fra JEWLSCPH overrækker selv øreringene til den heldige vinder.

OBS: Konkurrencen er afsluttet.

SMS og vind
For at være med i konkurrencen skal du svare rigtigt på følgende spørgsmål og sende dit svar på en sms.

Hvilke materialer er alle smykker fra JEWLS CPH lavet af?

A: Ædelsten og ædle metaller

B: Similisten og jern

Skriv teksten INK JEWLS A eller INK JEWLS B - alt efter hvad du mener, svaret er, og send din sms til 1266.

Svarfristen er 20.12.2012. Pris: 12 kr. + alm. Trafiktakst. 14 dages fortrydelsesret. Tjenesten udbydes af Aller Media, Havneholmen 33, 1561 København V, 70 20 75 92 (support alle hverdage 13-16). For at deltage skal man være 18 år.

Læs mere om: