Slet

Vind eksklusivt undertøj fra Aubade (afsluttet)

Kreativt, sensuelt og funktionelt. Sådan lyder det, når det franske lingerimærke Aubade beskriver deres eksklusive design. Læs her, hvordan du vinder et gavekort til det luksuriøse undertøj

 

Lingerimærket Aubade blev skabt i 1875 og har siden gjort sig bemærket for deres høje teknologi inden for undertøj og deres kreative kampagner. I dag er det et af de største og mest populære luksus-lingerimærker med forhandlere og kunder over hele verden.

Inspirationen til deres nye efterårs/vinterkollektion har Aubade hentet hos berømte kvindeportrætter som maleren John Vermeers "Girl with a Pearl Earring" og Leonardo da Vincis "La Dame à L'Hermine", og som de berømte malere har Aubades designere forestillet sig kvindekroppen som deres lærred og skabt en kollektion, der emmer af eksklusivitet, erotik og forførelse.

IN udlodder i samarbejde med Aubade 12 gavekort a 1.200 kr., så de heldige vindere selv kan shoppe løs hos den nærmeste Aubade-forhandler
 

Sms og vind
Vil du være med i konkurrencen, skal du sende en sms.

Send teksten: INK AUBADE
Send beskeden til 1266

Svarfrist den 15. september 2010.
Det koster 12 kr. (+ almindelig sms-takst).
Vinderne får direkte besked.
 

Prisen opkræves på din mobilregning. Tjenesterne udbydes i samarbejde med IN, Aller Media A/S, Postboks 420, DK-0900 København C.
Har du spørgsmål vedr. vores sms-tjenester kan du kontakte kundeservice på hverdage ml. 13 og 16 på tlf. 70207592.
Der tages forbehold for trykfejl. Du har 14 dages fortrydelsesret i henhold til forbrugeraftaleloven.

Læs mere om: