Slet

Vind elegante lamper fra Le Klint (afsluttet)

På IN er vi faldet for Le Klints nye lampeserie Snowdrop, der er ren 70’er-nostalgi med et moderne twist. Nu kan lampen blive din.

IN og Le Klint giver dig her mulighed for at få en af de lækre lamper fra den helt nye serie Snowdrop hjem i din stue. Det elegante design og den klassiske plisserede lampeskærm skaber en skøn, moderne retro-stemning og giver samtidig et fantastisk lys.

DU KAN VINDE
Vi udlodder 1 gulvlampe til en værdi af 4.595 kr. samt 3 pendler med en diameter på 55 cm til en værdi af 1.995 kr. pr. stk. Gulvlampen er 155 cm høj, og skærmens diameter er 30 cm. Den har desuden en fjeder i foden, så du kan vippe standeren og placere lyset præcis, som du ønsker.

OBS: Konkurrencen er afsluttet.

SÅDAN DELTAGER DU
Skriv en sms med teksten INK KLINTGULV og/eller INK KLINTPENDEL, alt efter hvilken lampe du ønsker at vinde.
Send beskeden til 1266.

Du kan sagtens deltage i begge konkurrencer.

Svarfrist den 10. maj 2010. Det koster 12 kr. (+ almindelig sms-takst).

EN TWISTED KLASSIKER
I 1901 opfandt arkitekten P.V. Jensen Klint den unikke, plisserede lampeskærm, der senere skulle blive et kendt varemærke for familievirksomheden Le Klint. Skærmen har gennem tiden været udsat for en række variationer, og det nyeste design fra Le Klint er den næsten cylinderformede skærm Snowdrop, der på engelsk betyder vintergæk. Formen er den klassiske Klint-plisséskærm i en mere tidssvarende model med mindre plisseer og med plads til de store energisparepærer.

Vind mere
Se konkurrencerne fra de andre Aller-blade

Prisen opkræves på din mobilregning. Tjenesterne udbydes i samarbejde med IN, Aller Media A/S, Postboks 420,
DK-0900 København C. Har du spørgsmål, så kontakt Kundeservice mellem kl. 13 og 16 på hverdage på tlf. 70207592. Der tages forbehold for trykfejl. Du har 14 dages fortrydelsesret i henhold til forbrugeraftaleloven.
 

Læs mere om: