Slet

Vind elegante smykker fra Julie Sandlau (afsluttet)

Vind et gavekort på 10.000 kroner til Julie Sandlau smykker

Julie Sandlaus smykker er populære i store dele af verden og bæres af stilfulde modeller og stjerner som Helena Christensen, Cindy Crawford og Gwyneth Paltrow. Filosofien bag Julie Sandlaus designs er at skabe en moderne luksuslinje af glamourøse smykker, som følger trends i en forfinet form med et raffineret og elegant udtryk.

OBS: Konkurrencen er afsluttet.

Den sjæl, der karakteriserer hver Julie Sandlau-kollektion, er et simpelt og elegant design udtrykt i tidløse silhuetter. Den omfavner feminin skønhed og har styrken af fremragende håndværkmed dens mesterlige brug af sterlingsølv, 22 karat forgyldning og ædelstene. Inspirationen til de smukke smykkedesigns finder Julie Sandlau i tværkulturelle trends, smykkehistorien og elementer fra naturen. Alt sammen fortolket med skandinavisk minimalisme.Den heldige vinder kan vælge sine favoritsmykker for 10.000 kr.blandt de nye efterår/vinter-kollektioner Mermaid og Signet.

VIND et gavekort på 10.000 kr., der kan benyttes i Julie Sandlau konceptbutikker i Aarhus, København, Magasin Lyngby og hendes nyåbnede designunivers i Hellerup samt på webshoppen www.juliesandlau.com

Svar rigtigt på spørgsmålet:
Hvad hedder de to efterårskollektioner fra Julie Sandlau?
A: Troll og Sign
B: Mermaid og Signet

Skriv svaret INK JSA eller INK JSB og send på SMS til 1266 senest 11. december 2013.

Det koster 12 kr. + alm. trafiktakst. - 14 dages fortrydelsesret.