Slet

Vind en kæmpe flaske af verdens bedste rosé (afsluttet)

Whispering Angel er verdens mest populære rosévin, og nu har du mulighed for at vinde en dobbeltmagnum (3 l) flaske af vinen, så du kan skyde sommersæsonen ordentligt i gang. Bemærk: konkurrencen er afsluttet.

Bemærk: konkurrencen er afsluttet.

Ingen sommer uden rosé. Rosévinen er blevet den foretrukne vin i glasset i sommerhalvåret – og egentlig også langt ind i de køligere måneder. Måske kender du ikke Sacha Lichine ved navn, men du kan takke ’kongen af rosé’, som han også kaldes, for rosévinens popularitet de seneste år.

Lichine er opvokset i en af de mest indflydelsesrige vinfamilier i Bordeaux, men det var hans kærlighed til rosévin, der sendte ham til Provence. Her havde han en ambition om at skabe en rosé, der kunne måle sig i kvalitet med de mest eksklusive champagner.

LÆS OGSÅ: 7 overraskende facts om resévin

Det var udgangspunktet, da Sacha Lichine satte sig for at skabe verdens bedste rosévin i samarbejde med en af de mest anerkendte vinmagere: Patrick Léon. I 2006 købte Sacha Lichine Château d’Esclans, der ligger nord for jet-set-paradiset Saint Tropez i hjertet af Provence. Den første rosévin, der blev frigivet herfra, var Whispering Angel.

Vind den største flaske - 3 liter - Whispering Angel i konkurrencen herunder.

Whispering Angel er en silkeagtig sommerdrøm på noter af bær og fersken og er blevet kendt som verdens mest populære rosévin.

… og den skal du da smage på sammen med veninderne denne sommer.

Deltag i konkurrencen

Bemærk: konkurrencen er afsluttet.

1 heldig vinder kan skåle i 3 liter Whispering Angel. Præmien har en værdi af 1.199 kr., og forhandles hos Kjær & Sommerfeldt.

Deltag i konkurrencen ved at svare på spørgsmålet herunder. Vi trækker en vinder tirsdag d. 11. juni kl. 12.00. Vinderen får direkte besked.

Læs mere om: