Slet

Vind en valgfri skønhedsbehandling fra Clarins (afsluttet)

Deltag i konkurrencen om en skønhedsbehandling fra Clarins

I mere end 60 år har luksusmærket Clarins stået for fransk ekstravagance og eksklusiv kvalitet. Clarins' produkter er baseret på innovative planteekstrakter og indeholder en høj koncentration af effektive virkemidler, som, når brugt i deres behandlinger, efterlader huden afbalanceret, strålende og med fornyet vitalitet.

Du vinder
Tre læsere har hver mulighed for at vinde en valgfri Clarinsbehandling, der tilpasses den enkeltes ønsker og behov. Vælg fx en behandling, der giver glød og udstråling, eller en, der er nærende og fugtregulerende. Efter behandlingen vil skønhedsterapeuten udarbejde et personligt hudplejeprogram til dig, og du vil gå fra behandlingen med et komplet hudplejesæt, som passer præcis til din hudtype. Clarins Skin Spa er beliggende i rolige og private omgivelser i Magasin Kgs. Nytorvs stueetage, og hudplejesættet, du får med hjem, består af en rensemælk, skintonic, dagcreme, natcreme, øjencreme samt serum. Alt sammen til en værdi af op til 3.955 kr.

OBS: Konkurrencen er afsluttet.

SMS og vind
For at være med i konkurrencen skal du svare rigtigt på følgende spørgsmål og sende dit svar på en sms.

Hvad er Clarins' produkter baseret på?

A: Innovative planteekstrakter B: Sten

Skriv teksten INK CLA A eller INK CLA B - alt efter hvad du mener, svaret er, og send din sms til 1266.

Svarfristen er 16.1.2013. Pris: 12 kr. + alm. trafiktakst. 14 dages fortrydelsesret. Tjenesten udbydes af Aller Media, Havneholmen 33, 1561 København V, 70 20 75 92 (support alle hverdage 13-16). For at deltage skal man være 18 år.