Slet

VIND et års forbrug af Dove Invisible Dry og et gavekort til Freya Dalsjös shop (afsluttet)

Deltag her i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til freyadalsjo.com og et års forbrug af de nye antiperspiranter Dove Invisible Dry. Så kan du glæde dig til et ekstra farverigt 2015, hvor du også kan nyde din kulørte garderobe uden hvide deodorantmærker.

Der er ingen tvivl om, at en farverig påklædning er en smutvej til at komme i godt humør og sætte kulør på tilværelsen. Farver giver jo glæde og energi - lige indtil man opdager de uønskede hvide pletter på tøjet fra ens deodorant. Øv! Men med et års forbrug af Dove Invisible Dry kan du bevare dit gode humør, når du dresser op til en ny dag. Dove-nyhederne beskytter nemlig mod hvide deodorantmærker og er testet på 100 farver.

Sådan virker Dove Invisible Dry
Dove Invisible Dry er selvfølgelig også udviklet i tråd med Dove's velkendte filosofi om at tilbyde plejeprodukter til kvinder, som giver velvære og selvtillid. Vi kan jo hurtigt blive enige om, at fugtighed under armene, svedlugt og hvide deodorantmærker langt fra giver følelsen af at være lækker og lyst til at tage armene over hovedet i begejstring over sig selv.

Ud over den enestående beskyttelse mod hvide mærker på tøjet, indeholder nyhederne også 48-timers antiperspirant beskyttelse og 1/4 fugtighedslotion, som plejer huden under armene. Duften har en note af ren, mild og diskret sæbe, som ikke vil overdøve dine parfumer.

OBS: Konkurrencen er afsluttet.
 

Læs mere om: