Slet

Vind et armbånd fra Marianne Dulong (afsluttet)

Deltag i konkurrencen om et eksklusivt smykke fra Marianne Dulongs Amulet-kollektion

Marianne Dulongs nye Amulet-kollektion gør det muligt at skabe det personlige smykke, der viser, hvem du er og fortæller om de særligt vigtige øjeblikke i dit liv.

Tanken om at sammensætte et smykke, der er helt personligt og afspejler livets oplevelser, er mere populær end nogensinde. Det personlige smykke er et 'conversation piece', som understreger, hvem vi er, og hvilke ting vi værdsætter. Derfor har Anja Camilla Alajdi og Marianne Dulong, som sammen står bag smykkefirmaet Marianne Dulong, netop lanceret Amulet-kollektionen, hvor du med små, elegante amuletter kan forene dine historier og minder i et armbånd.

OBS: Konkurrencen er afsluttet.

Amulet-kollektionen

I Amulet-kollektionen bruger smykkefirmaet Marianne Dulong nogle af verdens mest sjældne og unikke safirer fra en mine på Madagaskar. I dag er langt de fleste safirer på smykkemarkedet behandlede og/eller kunstigt farvede for at forbedre klarheden og farven på sten af lavere kvalitet. Safirerne i Amulet-kollektionen er alle ubehandlede og har den klarhed og de farver, som naturen har givet dem. De bliver desuden slebet og poleret med en speciel slibning udviklet af Marianne Dulong, som gør at stenene er bløde at røre ved fra alle kanter, og at de smukke farver i safirerne glimter intenst.

Vind et armbånd fra Marianne Dulong

Du har nu mulighed for at vinde et eksklusivt armbånd fra Marianne Dulongs Amulet-kollektion. Armbåndet inkl. amulet har en samlet værdi af 3.750 kr., og du vælger mellem et armbånd i sølv og oxideret sølv. Det eneste, du skal gøre, for at være med i konkurrencen, er at svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvem står bag Marianne Dulong smykker?

Tilmeldingsfrist er den 30. april, og vinderen kontaktes direkte.