Annonce
Slet

VIND et gavekort på 2000 kr. til kollektionen fra Noa Noa by Sharin Foo (afsluttet)

Du har lige nu chancen for at vinde et gavekort på 2000 kr. til designsamarbejdet mellem Noa Noa og sangerinden i The Raveonettes Sharin Foo. Kollektionen er lige landet i butikkerne! Deltag her.

Noa Noa by Sharin Foo 

Sangerinden fra The Raveonettes, Sharin Foo, har sammen med Noa Noa skabt en overraskende og arty kollektion – ”Noa Noa by Sharin Foo”. Den fælles kærlighed for detaljen, det craftede look og smukke materialer får her lov at komme til udtryk i det kreative samarbejde.

Noa Noa inviterede Sharin Foo til samarbejdet, da de ønskede at finde en kunstner, der med sin stil og personlighed kunne skabe et uventet match og et andet syn på et elleres veletableret modebrand. Sharin Foos kreativitet og ikke mindst entusiasme for bl.a. god kvalitet, forarbejdning, grafik, prikker og striber matcher perfekt de klassiske Noa Noa elementer og ses også tydeligt i kollektionen.

Kollektionen består af 27 styles, og priserne i kollektionen ligger mellem 399 – 1999 kr.
Kollektionen lander i butikkerne og online www.Noanoa.com den 09.11.16.

Se videoen, der i øvrigt er skudt på Møns Klint, hvor Sharin Foo fortæller om samarbejdet med Noa Noa og designprocessen bag kollektionen. 

DELTAG OGSÅ:VIND Avènes Tolérance-serie

KONKURRENCEN
Der findes én vinder af et gavekort på 2000 kr. til en af Noa Noas fysiske butikker, der ligger i hele landet. Vælg mellem 27 styles fra kollektion Noa Noa by Sharin Foo.
Du kan se, hvor de fyssiske butikker ligger HER

Konkurrencen slutter den fredag d. 18. November kl. 12.00. Vinderen kontaktes direkte.