Slet

Vind: Et gavekort til modehuset SAND til en værdi af 10.000 kr. (afsluttet)

Den nye efterårskollektion fra modehuset SAND rummer korte feminine blazere, brede palazziobukser og nederdele fra den smalle pencilmodel til de mere

Den nye efterårskollektion fra modehuset SAND rummer korte feminine blazere, brede palazziobukser og nederdele fra den smalle pencilmodel til de mere voluminøst foldede. Samtidig vinder du også silkebluser med abstrakt print og strikcardiganer i tweed og bouclé. Farverne spænder fra kaviar, sort og nuancer af smoky grå til en intens palet af juvel i farverne ametyst, fuchsia og rubinrød. Og så vinder du en ny og særlig udgave af 'den lille sorte'. Den så anvendelige kjole er nemlig blevet tunet med udvendig lynlås og lædertrim. Alt det kan blive dit, hvis du er den heldige vinder af denne måneds konkurrence i IN. SAND er repræsenteret i 32 lande og forhandles hos mere end 1.100 high end-butikker, hvor de deler hyldeplads med de største internationale navne. Nu har du chancen for at få en helt unik oplevelse i SANDs univers af sofistikeret luksus.

OBS: Konkurrencen er afsluttet

Den heldige IN-læser vinder 10.000 kr. til en helt ny efterårs- og vintergarderobe fra SAND
• Det eksklusive gavekort kan benyttes i SANDs Concept Store i København
• Gevinsten kan ikke ombyttes til kontanter

Vil du være med i konkurrencen, skal du sende en sms. Send teksten: INK SAND. Send beskeden til 1266. Svarfrist er 13. nov. 2011. Det koster 12 kr. (+ almindelig sms-takst).

Læs mere om: