Annonce
Slet

Vind et Hartmann’s signatur armbånd med brillanter

Skal du være den heldige vinder af et tidløst Signatur armbånd med håndplukkede brillanter fra Hartmann’s til en værdi af 15.900 kr.? Så deltag i konkurrencen her.

Det er mere end 2.500 år siden de første diamanter blev opdaget i Indien, og allerede dengang tillagde man stenene at besidde magiske og mystiske kræfter. De tog ikke imod varme og var hårdere end andre kendte ædelstene, og de blev derfor symbol på det uovervindelige. I 2.000 år blev uslebne rådiamanter syet ind i tøjet på konger og hærfører som talismaner, der skulle beskytte dem på deres færd. Det er dermed kun i 500 år, at diamanter har taget sig ud, som vi kender dem i dag: slebne og med mange facetter, der fanger lys og fortryller beskueren. Det var også først her, at diamanter fik den tillagte betydning, vi kender i dag, nemlig et symbol på evig, uovervindelig kærlighed. 

Klassiske diamantsmykker

Hos Danmarks førende juveler, Hartmann’s i København, har de mere end 20 års erfaring med at skabe klassiske diamantsmykker, der er skabt ud fra lige dele kompromisløst håndværk, professionel vurdering og kærlighed til de unikke ædelsten. Intuition og kærlighed ved første blik er nemlig ikke en irrelevant faktor, hvad angår diamanter. Alle diamanter er unikke, og det uforklarlige samspil mellem klarhed, slib og lysreflektion vil derfor påvirke hver enkelt beskuer forskelligt, og skabe helt unikke forhold til stenen.

Hartmann's Signatur-serie

Hver enkelt sten, der fattes i Hartmann’s smykker, bliver vurderet nøje, for at sikre, at den trods dens unikke facetter stadig lever op til at blive solgt under Hartmann’s navn. Det gælder også alle smykker i Hartmann’s Signatur-serie, der blev lanceret i 2010. Serien består af ringe, halskæder, armbånd og armringe designet i rene, skandinaviske linjer. Alle smykker er udført i 18 kt. massivt guld med håndplukkede brillanter. Signatur armbåndet, der kom til i 2015, er udført i 18 kt. massivt guld, består af tre led med hver tre diamanter ved siden af hinanden på hver side, og dobbeltsætningen gør, at diamanterne altid vises, selv hvis kæden drejer om håndleddet. 

Det kan du vinde

Nu har du muligheden for at vinde et Signatur armbånd med 19 brillanter fra Hartmann’s til en værdi af 15.900 kr. og glæde dig over at bære et tidløst smykke, der aldrig går af mode og er som skabt til at gå i arv fra generation til generation. Du bestemmer selv, om armbåndet skal være i hvidguld, gulguld eller rosaguld.

Sådan deltager du i konkurrencen

For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på spørgsmålet herunder. Konkurrencen afsluttes 1. juli 2021. Vinderen får direkte besked.