Annonce
Slet

Vind et lækkert efterårssæt fra Adax (afsluttet)

Bliv klar til efteråret med en taske, matchende pung og et par læderhandsker fra Adax. Deltag i konkurrencen lige her.

Din efterårs- og vintergarderobe bliver kun smukkere med en taske og matchende pung og handsker fra Adax.

Adax-tasker og accessories er ikke kun flotte og lavet i god kvalitet. Funktionen er også meget vigtig. Det danske brand arbejder hårdt på at designe den perfekte inderside af taskerne, så det er let at bruge den. Remmen er ligeledes tilpasset det skandinaviske vejr og kan bæres over skulderen, selv hvis du har en stor vinterjakke på. Du kan se flere af Adax' efterårs- og vintertasker HER

LÆS OGSÅ: Far-datter-parløb sikrer Adax' succes

En Adax-taske består af cirka 200 dele. Dette tal varierer alt efter taskens design. Skæring og syning af taskerne er udført i hånden eller på små maskiner, og alle nitter og spænder er specialfremstillet med Adax logo eller Adax fuglen. Hver taske bliver kvalitetstjekket to gange før den bliver sendt videre. 

NB. Konkurrencen er afsluttet. Find flere konkurrencer her.

Det kan du vinde:

1. Grace tasken er den perfekte hverdagstaske til efteråret – især farvekombinationen light blue og tan, skaber blikfang og pifter ethvert outfit op. Pris 1.499 kr.
2. Isabella pung er en trendy pung som passer perfekt i den mindre taske. Der er plads til kort, sedler og mønter. Derudover er pungen RFID beskyttet, hvilket sikrer mod eventuel misbrug og tyveri. Pris 599 kr.
3. Carin handsker er uundværlige i de kolde efterårsmåneder. Disse skønne ”Carin” handsker i tan har touchscreen, hvilket indikerer at du kan bruge din mobil uden at fryse om fingrene og samtidig se smart ud. Pris 599 kr.

Præmien har en samlet værdi af 2.697 kr.

Sådan deltager du i konkurrencen:

Svar rigtigt på spørgsmålet herunder. Så er du med i konkurrencen.

NB. Konkurrencen er afsluttet. Find flere konkurrencer her. 

 

Læs mere om: