Annonce
Slet

Vind et luksuriøst vinter-retreat på Nimb (afsluttet)

Skal du starte det nye år med et skud ny energi og en masse forkælelse og velvære? Deltag i konkurrencen om et eksklusivt vinter-retreat på Nimb her.

Drømmer du om et afslappende afbræk fra hverdagen ovenpå en juleferie med en masse samvær og mad? Til januar tilbyder Nimb for første gang et eksklusivt vinter-retreat i samarbejde med eksperter inden for kost, skønhed og velvære, og du har mulighed for at vinde en plads på retreatet.

Se, hvordan du deltager i konkurrencen nederst i artiklen.

Nimb er flere gange blevet kåret som et af verdens mest inspirende og charmerende hoteller. Det vil du kunne mærke foran den knitrende pejs, på en hyggelige gåtur i magiske Tivoli, eller når du vågner i et af de smukke værelser. 

LÆS OGSÅ: Bekymrer du dig også på ferien?

Et vinter-retreat på Nimb forløber over fire dage med seks unikke workshops med fokus på blandt andet mindfulness, energiskabelse og kost – alt sammen for at lære dig nye teknikker og give dig en oplevelse af mere energi og velvære.

Retreatet indeholder også skønhedsbehandlinger. Bliv helt afspændt med en Body & Mind Therapy-massage eller en Deep Tissue Massage, og giv den tørre vinterhud nyt liv med en Winter Healing Facial.

Måltiderne står køkkenchefen fra Nimb-restauranten Gemyse for, og der er fokus på de smagfulde grøntsagsoplevelser. 

Læs meget mere om Nimbs vinter-retreat HER

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Det skal du vide: Nimb vinter-retreat 2018 finder sted fra torsdag den 18. januar til søndag den 21. januar 2018 på Nimb Hotel i København. Retreatet har en værdi af 20.000 kr., hvilket inkluderer overnatninger, alle måltider samt to behandlinger.

Det kan du vinde: Et vinter-retreat på Nimb for en person til en værdi af 20.000 kr.

Sådan deltager du: Svar på spørgsmålet herunder. Så deltager du i konkurrencen. Vi trækker en vinder den 2. januar kl. 12.

OBS: Konkurrencen er afsluttet.