Annonce
Slet

VIND et par eksklusive diamantøreringe fra Hartmann’s (afsluttet)

Her kan du vinde et par smukke øreringe fra Hartmann’s jubilæumskollektion til en værdi af 12.500 kr.

Argyle-minen i Australien frembringer de smukkeste farvede diamanter, der findes. Den fjerne beliggenhed i East Kimberley dateres flere milliarder år tilbage, og klodens tidlige formationer fremstår i deres rå enkelthed og med farveindtryk, der overmander én.

Ikke kun de yderst sjældne og eftertragtede lyserøde og violette diamanter frembringes her. Området er også hjemsted for verdens største farvepalette af fascinerende champagne-, cognac- og chokoladefarvede diamanter med intense nuancer og fantastisk dybde.

I 1979 fandt en geolog ved et tilfælde en rå diamant i et termitbo. Kort efter blev yderligere tre diamanter lokaliseret i et nærliggende flodleje. En mine blev etableret på stedet i 1985, og i dag producerer Argyle-minen 90 procent af verdens pink diamanter.

Hartmann’s har designet sin 20-års jubilæumskollektion som en hyldest til Argyle-minen og Australien, udelukkende med håndplukkede champagnefarvede diamanter fra Argyle.

Nu har du chancen for at vinde et smukt par øreringe fra kollektionen. Ørestikkerne er i 18-karats rosaguld og prydet med 2x 0,25-carats champagnefarvede diamanter og omkranset af i alt 28 mindre hvide brillanter.

For at deltage i konkurrencen…

Skal du svare på følgende spørgsmål:

Hvilket dyr fandt de pink diamanter og tog dem med op til jordens overflade?

  • Send sms med INK A for slangen til 1266
  • Send sms med INK B for termitten til 1266
  • Send sms med INK C for muldvarpen til 1266

Pris: 12 kr. + almindelig sms-takst. 14 dages fortrydelsesret. Se sms-betingelserne HER  Konkurrencen afsluttes 6. november. Vinderen får direkte besked og skal hente præmien i butikken i Bredgade 4 i København.