Slet

Vind et unikt tæppe fra Egetæpper designet af Mad & Bolig (afsluttet)

Mad & Boligs chefredaktør Ulla Johanne Johansson og Mad & Boligs boligredaktør Kasper Foged Rasmussen har designet to eksklusive tæpper i samarbejde med Egetæpper. Nu har to heldige læsere mulighed for at vinde et tæppe.

Du har nu mulighed for at vinde et unikt tæppe designet af Mad & Boligs chefredaktør og Mad & Boligs boligredaktør. Det ene tæppe rummer ikoniske bygningsværker fra Vesterbro (Ullas) og det andet er en gengivelse af en afskallet mur fra en baggård på Nørrebro (Kaspers). 
Tæpperne, der måler 200 cm i diam., er fremstillet af 100% genbrugsgarner fra kasserede fiskenet, som renses og nedbrydes, inden de genopstår som et nyt slidstærkt garn. Tæpperne er et eksempel på den nye Create-serie fra Egetæpper, hvor man har mulighed for at slippe kreativiteten løs og selv designe tæppets størrelse og form. Uanset om du ønsker et kvadratisk, rundt eller rektangulært tæppe, eller måske en helt anden form. Kollektionen har to temaer: Made by Hand og Made by Geometry. Made by Hand har et smukt klassisk udtryk med et eksklusivt håndlavet præg, der er inspireret af slidte, vævede tekstiler, akvareltegninger og planter lagt i pres. Made by Geometry nyfortolker linjer, tern, striber og prikker. Create fås i en max. bredde på 400 cm. 
For at vinde et af de eksklusive tæpper skal du blot svare rigtigt nedenstående spørgsmål, så trækker vi lod mellem de rigtige svar. Deltag i konkurrencen inden den 17. februar 2016.
Læs mere om: