Slet

Vind halskæde, ring og øreringe fra Troldekugler (afsluttet)

En heldig IN-kvinde kan nu vinde smykker fra Troldekugler til en værdi af 3.990 kr.

Troldekuglen er et smukt, eksklusivt og udskifteligt smykke, der lader dig skabe dit eget udtryk og smykke i alt fra armbånd og halskæder til øreringe og ringe. I hjertet af kollektionen er de klassiske

troldekugler, der alle har sin egen lille historie med inspiration fra mytologi, astrologi, eventyr, fauna, flora og ikke mindst fra dagligdagens nære liv. Dette efterår lancerer Troldekugler den første kollektion af sin slags bestående af 11 fantastiske kreationer designet af brandets kunder, der vil blive solgt under navnet »People's Bead 2012 Spiritual Collection«. De mange materialer og motiver giver dig uendelige variationsmuligheder, og smykket kan således gøres både unikt og personligt.

Tre IN-læsere kan nu vinde et komplet smykkesæt fra Troldekugler bestående af en halskæde, en ring og et par øreringe. Halskæden er en fantasikæde med sort onyks, en perle, en lilla ametyst og People's Bead-kuglen BØN til en samlet værdi af 2.130 kr. Ringen hedder Afrodites Øje og er af sterlingsølv med en håndlavet glaskugle på til en værdi af 615 kr. Sølvøreringene er med brillant og et vedhæng i ametyst til en værdi af 1.245 kr.

OBS: Konkurrencen er afsluttet.

Sms og vind
For at være med i konkurrencen skal du svare rigtigt på nedenstående spørgsmål og sende dit svar på en sms.

Fra hvilket land stammer Troldekugler?
A: Danmark
B: England

Skriv teksten INK Trolde A eller INK Trolde B - alt efter hvad du mener, svaret er, og send din sms til 1266. Svarfristen er 12. september.

Pris: 10 kr. + alm. trafiktakst.
14 dages fortrydelsesret.
Tjenesten udbydes af Aller Media, Havneholmen 33, 1561 København V. 70 20 75 92 (support alle hverdage 13-16). For at deltage skal man være 18 år.

Læs mere om: