Slet

Vind: Italiensk forkælelse til en værdi af over 10.000 kr. (afsluttet)

Italienske Acqua di Parma, der blev grundlagt i 1916, udstråler på en gang årelang tradition og moderne parfumekunst. Og det hitter lige nu, hvor vi

Italienske Acqua di Parma, der blev grundlagt i 1916, udstråler på en gang årelang tradition og moderne parfumekunst. Og det hitter lige nu, hvor vi søger efter det autentiske i det moderne. Vi vil have historie, legende og tradition samtidig med det seneste nye. Noget som Acqua di Parma til fulde kropsliggør.

Nobili-kollektionerne fra Acqua di Parma hører til duftenes masterclass, hvor en enkelt blomst får lov at udfolde sig til fulde i hver duft.
Blomsterne er nøje udvalgt fra de skønneste haver, ligesom de bliver destilleret og behandlet på den mest varsomme måde, så duftstofferne
bevares til fulde.

OBS: Konkurrencen er afsluttet.

Gelsomino Nobile er duften af jasmin, der med elegant renhed er både delikat og forførende. Magnolia Nobile dufter intenst af magnolie, der har en dybere sensualitet og en stærk karakter, men som samtidig er raffineret og sofistikeret.

Fire heldige læsere kan vinde forkælende dufte og kropspleje fra Acqua di Parma, der består af:

? Magnolia Nobile travel
purse spray i læderetui, 20 ml,
850 kr.
? Magnolia Nobile shower
gel, 200 ml, 330 kr.
? Magnolia Nobile deo
spray, 100 ml, 290 kr.
? Gelsomino Nobile, eau de
parfum, 50 ml, 695 kr.
? Gelsomini Nobile body
cream, 150 g, 465 kr.

Hver præmie har en værdi af 2.630 kr.

Vil du være med i konkurrencen, skal du sende en sms. Send teksten INK parma til 1266

Svarfrist er den 20.12.11. Det koster 12 kr. (+ alm. sms-takst). Se vilkår for smstjenester under læserservice bagerst i bladet.

Læs mere om: