Annonce
Slet

Vind køkken-udstyr til bagning og madlavning! (afsluttet)

Vind en gavepakke til køkkenet, der gør din hverdag lettere. Du kan blandt andet få fingrene i bagepapir, aluminiumsfolie og et skærebræt. Alt til en samlet værdi af 600 kr.

Det skal være praktisk, det skal være let, og det skal virke hver gang. Den fine håndfuld af tro­faste følgesvende fra Toppits udfører deres opgave til per­fektion! 

Du får en plastfolie, der ikke klistrer sammen pga. ekstra kraftige afrivningsskær, lynlåsposer, der holder helt tæt, så du også kan opbevare suppe eller smoothies uden dryp og lækager, en slidstærk aluminiumsfolie, som giver dine ovnbagte retter det per­fekte resultat, bagepapir med antistick-overflade, der får bag­ningen til at glide som en leg, og isterningeposer med enkel påfyldning og hurtig betjening, når isterningerne er færdige.

Vind gavepakke til køkkenet

Mad & Bolig udlodder i samarbejde med Toppits en samlet gavepakke med plastfolie, alu­miniumsfolie, bagepapir, to pakker Zipper-poser (1 l og 3 l) og en pakke isterningeposer.

Gavepakken indeholder des­uden et smukt skærebræt af akacietræ på 32 x 52 cm fra Jamie Oliver, som kan bruges både som skærebræt og som serveringsbræt til fx tapas eller sushi. Samlet værdi 600 kr.