Slet

VIND lækkert outfit fra Armani Collezioni (afsluttet)

Skal det være dig, der vinder et stilrent forårsoutfit og en skøn Armani parfume?

Armani Collezioni, der er et af Giorgio Armaniz fine subbrands, er workwear af bedste kvalitet, hvis du er til det klassiske, enkle og elegante look. Kollektionen er designet til den bevidste og målrettede karrierekvinde, der har behov for mode, der kan bæres alle ugens dage fra morgen til aften. Og som der både kan arbejdes i og holdes fri i.

Klassiske farver med et twist
Farverne sort, mørk blå, grå og beige er grundlaget, som så gerne twistes med farver. Ideelt til dig, der ikke nødvendigvis jagter modens skiftende trends, men som har fundet din egen stil og gerne vi have en smagfuld grundstamme til din garderobe. Armani Collezioni kan herhjemme købes i Armani Collezionis shop in shop på 2. sal i Illum i København. Og i anledning af foråret har vi sat et lækkert outfit på højkant.

OBS: Konkurrencen er afsluttet.

Det vinder du
Et stilrent forårsoutfit fra Armani Collezioni. Du har to sæt at vælge imellem, så du skal blot beslute, om du er til det cool sailorsæt med vidde bukser og stribet jakke, eller om det klassiske denimlook er mere dig. Til at fuldende dit look får du også en af Armanis eksklusive parfumer, Armani Privé Eau de Jade. Samlet værdi godt 10.000 kr. Looket er uden accessories. NB: Sættene fås i størrelse fra 36-44.

SMS og VIND
For at være med i konkurrencen skal du svare rigtigt på nedenstående spørgsmål og sende dit svar på en sms.

Hvor kan du købe Armani Collezioni?
A: På 2. sal i Illum i København
B: Kun i udenlandske lufthavne

Skriv teksten INK Armani A eller INK Armani B - alt efter hvad du mener, svaret er, og send din sms til 1266. Svarfristen er 14. maj.

Pris: 10 kr. + alm. trafiktakst. 14 dages fortrydelsesfrist. Tjenesten udbydes af Aller Media, Havneholmen 33, 1561 København V, 70207592 (Support alle hverdage 13-16). For at deltage skal man være 18 år.

Læs mere om: