Slet

VIND: Luksuriøs hudpleje fra Patyka til en samlet værdi på over 10.000 kr. (afsluttet)

Patyka blev skabt i det mondæne parisiske Marais-kvarter, og de økologiske hudplejeprodukter emmer da også af fransk ekspertise og æstetik. Patyka

Patyka blev skabt i det mondæne parisiske Marais-kvarter, og de økologiske hudplejeprodukter emmer da også af fransk ekspertise og æstetik. Patyka søger det ekstraordinære og bruger udelukkende kostbare og fine botaniske ingredienser i deres økologisk certificerede produkter. Planterne, der anvendes, er dyrket uden pesticider, parabener og kemikalier, og alle ingredienserne er milde og venlige over for både hud og miljø. Mottoet er 'Beauty is organic', og med det som mål forener de det bedste fra den konventionelle verden med det bedste fra den økologiske.

OBS: Konkurrencen er afsluttet.

Du kan nu vinde Patykas innovative anti-age-luksusserie Biokaliftin. Serien består af en mild renselotion, en opfriskende og udglattende øjencreme, en beskyttende dagcreme, en revitaliserende maske og en natcreme med 18 forskellige olier, der beroliger og balancerer huden. Hovedingredienserne er rose, kamille og citrus.

SMS og vind
For at være med skal du sende en sms til 1266 med teksten INK Patyka. Svarfristen er 14. august 2011. Det koster 12 kr. + alm. sms-takst. Se vilkår for sms-tjenester bagerst i bladet.

Læs mere om: