Slet

VIND! Luksuscreme fra Helena Rubinstein (afsluttet)

Fuldend din beautyrutine, og lad dit ansigt suge til sig af Helena Rubinsteins nye Prodigy Re-Plasty-ansigtcreme til en værdi af 1.575 kr.

I år er det 110 år siden, Helena Rubinstein åbnede sin første skønhedssalon i Australien, og i den anledning udlodder vi 10 Prodigy Re-Plasty-cremer til ti heldige IN ansiger.

Prodigy Re-Plasty er en creme, der er udviklet på den berømte Laclinic Montreux i Schweiz med det mål at kunne tilbyde kvinder at opleve Laclinic-luksus hjemme. Siden 2008 har Helena Rubinstein haft et unikt samarbejde med Laclinic Montreux, der er en af verdens mest prestigefyldte skønhedsklinikker.

Bag Prodigy Re-Plasty-cremen ligger teknologien bag mesolift, der er en skønhedsteknik, der løfter huden og giver en smuk glød. Cremen er tillige spækket med exceptionelle antioxidanter og nogle af de mest effektfulde anti-age-ingredienser, altsammen for at styrke cellerne mod interne og eksterne påvirkninger.

OBS: Konkurrencen er afsluttet.

For at være med i konkurrencen om Prodigy Re-Plasty luksus-cremen fra Helena Rubinstein skal du svare rigtigt på nedenstående spørgsmål og sende dit svar på en sms.

Hvor længe har HR samarbejdet med Laclinic i Schweiz
A: Siden 2008
B: Siden 1908

Send teksten INK Rubinstein A eller INK Rubinstein B - alt efter hvad du mener er det rigtige svar, med en sms til 1266.
Svarfrist 19. april. Pris: 10 kr. + alm. trafiktakst. 14 dages fortrydelsesret. Tjenesten udbydes af Aller Media, Havneholmen 33, 1561 København V, 70207592 (support alle hverdage 13-16). For at deltage skal man være 18 år.

Læs mere om: