Slet

Vind: Tasker, tørklæder og smykker (afsluttet)

Deltag i konkurrencen om accessories fra Becksöndergaard til en værdi af 10.000 kr.

Danske Becksöndergaards stil er skandinavisk og enkel, men altid med et twist i form af overraskende farvesammensætninger, finurlige detaljer og unikke håndtegnede prints. Bag mærket står Lis Beck og Anna Søndergaard, der startede Becksöndergaard i 2003 ud fra den filosofi, at accessories stilmæssigt skal holde sæson efter sæson, men vigtigst af alt skal det være med til at udstrykke din personlige stil. Musthaves dette forår er blandt andet den store rejsetaske i blødt læder, der med rå lynlåsdetaljer passer ind i tidens trend, de mønstrede printedetørklæder og ikke mindst de feminine smykker med kant og karakter.

OBS: Konkurrencen er afsluttet.

Du kan vinde
En heldig IN-kvinde kan nu vinde den ultimative accessory-pakke fra danske Becksöndergaards forårskollektion til en værdi af 10.000 kr. Heriblandt store rejsetasker, punge, clutches, iPad covers, tørklæder og smykker. Alt i den lækre, trendy ecksöndergaard-stil. Præmien kan ikke byttes til andre varer eller kontanter.

Vil du være med i konkurrencen, skal du sende en sms. Send teksten IN K BECK til 1266. Svarfrist er den 18.1.2012. Det koster 12 kr. (+ alm. sms-takst). Se vilkår for sms-tjenester under læserservice bagerst i bladet.

Læs mere om: