Annonce
INTERVIEWS

Studio Belle-Soeur: "Sådan forvandlede vi vores idé til en succes"

Svigerinderne Mille Fruergaard Bach og Stephanie Bach fik en idé, som de ikke kunne slippe. Det er kun et år siden, de begyndte at lave deres solbrillekæder, og nu har de banket en succesfuld virksomhed op fra bunden ved siden af hver deres fuldtidsjob. Det kræver passion og fleksibilitet at få hjulene til at køre rundt, men svigerinderne bruger gerne de ekstra kræfter for at tage Studio Belle-Soeur skridtet videre.

Mille Fruergaard Bach og Stephanie Bach pakker kasser bag i bilen. Det er tid til endnu en køretur mod posthuset for at sende ordrer ud. De ture er der efterhånden mange af på en uge, og der skal være plads til flere og flere pakker i bagagerummet.

Under navnet Studio Belle-Soeur sælger de håndlavede solbrillekæder i ædelsten og perler fra deres egen webshop. Kæderne er designet med forskellige perler og farver inspireret af feriedestinationer verden over, og salget går så stærkt, at svigerinderne ikke er i tvivl om, at de har ramt et hul i accessory-markedet.

– Vi har fået mange henvendelser fra butikker i både Danmark og udlandet, som gerne vil sælge vores produkter. Det er selvfølgelig noget, vi er interesserede i, men det kræver en helt anden opsætning af vores produktion, som vi skal undersøge i dybden, før vi kan tage skridtet videre. Det er vigtigt for os, at vi bevarer produktionen i Danmark, og at vi fortsat kan bruge de materialer, vi arbejder med nu. Vi tænkte bæredygtighed ind i vores brand fra starten. Det synes vi, at man har en forpligtelse til som nyt brand, fortæller Stephanie Bach.

LÆS OGSÅ: Kan man overhovedet starte en virksomhed uden grønne intentioner?

Flere gange om ugen pakker Mille Fruergaard Bach (tv.) og Stephanie Bach bagagerummet og kører på posthuset for at afsende ordrer.

Ideen kom til en familiefest sidste forår, hvor Mille Fruergaard Bach dukkede op med en gammel solbrillekæde, og hendes svigerinde syntes, at det var vanvittigt smart.

– Alle kender jo det der med at skubbe solbrillerne op i håret og så tabe dem, når man bøjer sig ned efter et barn eller en indkøbspose, fortæller Stephanie Bach.

– Vi blev enige om, at der måtte være et marked for produktets funktion. Men vi ville også have, at det skulle være en smuk accessory, der komplimenterede solbrillerne, og som kunne skiftes ud og matches til ens tøj, fortsætter Mille Fruergaard Bach.

Efter snakken gik der ikke mange dage, før Stephanie Bach ringede Mille Fruergaard Bach op og spurgte, om de ikke skulle kaste sig ud i det og starte deres egen virksomhed. De to satte sig sammen og udtænkte en strategi og en virksomhedsmodel og fik købt et webdomæne.

Det næste skridt

I dag er der mere end 15 forskellige styles i webshoppen, og der tikker ordrer ind fra hele verden. Studio Belle-Soeur har ikke et markedsføringsbudget, men svigerinderne er meget strategiske ift. at bruge Instagram som deres ‘butiksvindue’, fordi de fleste af deres kunder finder brandet på det sociale medie. Tasken er tit fyldt med kæder, og så tager svigerinderne bilen ud på jagt efter smukke steder, hvor de kan fotografere deres produkt.

– Instagram er et vigtigt værktøj for os. Vi planlægger, hvilke produkter vi vil vise, og tager ud for at fotografere de forskellige kæder i miljøer, som passer til deres udtryk, siger Stephanie Bach, der til daglig arbejder som fotograf og tager de fleste billeder til Instagram og webshoppen.

Mille Fruergaard Bach arbejder med kommunikation i et medicinalfirma. Med to fuldtidsjob og familier, der skal passes, foregår det meste af arbejdet med Studio Belle-Soeur i ydertimerne.

– Vi mødes sent om aftenen nogle gange om ugen og i weekenden. Det er til tider benhårdt. Lige nu arbejder vi konstant for at få det hele til at gå op, men vi synes heldigvis, at det er supersjovt og givende, og derfor bliver vi ved. Vi er positivt indstillede over for vores virksomhed og har en klar vision for Studio Belle-Soeur, og vi er snart klar med nyheder i webshoppen. Det giver et drive – selv om vi ikke kan komme uden om, at vi til tider er lidt drænede for energi, griner Mille Fruergaard Bach.

LÆS OGSÅ: Studio Belle-Soeur: Vi holder møder på farten

Ford Mondeo Hybrid er en oplagt bil til at veksle mellem by- og landkørsel, fordi den samler energi ved opbremsning.

Kom med Studio Belle-Soeur på farten i videoen her:

Læs mere om Ford Mondeo Hybrid her

 

 

Læs mere om: