Tendenser

10 bøger om bolig og indretning

Lad dig fortrylle af inspirerende bøger om interiør og design, der gør sig smukt i reolen, på bordet eller som gave. Se galleriet med bøger om bolig og indretning!

Det ser smukt ud, når reoler og hylder er fyldt op med en vifte af bøger, der både vækker kreativiteten og understøtter æstetikken i rummet. Endnu bedre er der, når bøgerne gang på gang kan hives ned og gennemlæses, føles og inspirere, så de fungerer som evige inspirationskilder til din bolig og din indretning.

Læs også: 6 retroting, vi alle husker

Coffee table books er bøger, som supplerer rummet og understøtter indretningen. Det er typisk bøger, der taler til rummet i kraft af deres design og grafiske udtryk, og omdrejningspunktet er her inspirerende bøger om bolig og indretning - lige til at lade sig inspirere og fortrylle af.

Se også boliggalleriet: 10 lyse stuer

I galleriet herunder har vi samlet ti bøger om bolig og indretning, der på hver sin måde byder op til kreativ leg, indretningskunst og fortæller den gode historie om lækre designs. Se med herunder - måske finder du din kommende favoritbog!

Læs også: Indret din bolig med bøger

10 bøger om bolig og indretning

Læs mere om: