Tendenser

10 designs vi tror på i 2014

Upcoming designere og designere med mange år på bagen præsenterer hvert år nye, smukke og funktionelle designs. Her er 10 designs, vi tror på i 2014.

Hvert år glæder vi os til, at upcoming designere såvel som de mere etablerede designere præsenterer nye, smukke designs for os. Kvalitet, funktionalitet, kombinationsmuligheder og ikke mindst æstetikken er yderst vigtigt for, om et design slår igennem, og på den danske designscene findes der heldigvis mange eksempler på smukt kvalitetsdesign.

Læs også: Her er de nye superfoods i 2014

Nogle gange skal du kigge tilbage i tiden for at finde eksempler på lækkert design, men 2014 har allerede budt på designs, som vi tror, vil have en lang levetid, og som du kan krydre din bolig og indretning med. Det gode håndværk og lækkert design bliver oftest hyldet ved at få et comeback senere hen, og de nyeste designs, vi har set i 2014, er produkter, der ikke foreløbig vil gå i glemmebogen.

Læs også: Få stilen: Loungestemning i stuen

I galleriet herunder finder du 10 designs, der på hver sin måde har gjort sig bemærket, og som vi allerede har kastet vores kærlighed efter. Se med, lad dig inspirere og forelske i nogle af 2014's fineste designs.

Læs også: Wegner - se de smukke dansk designklassikere!

Få retro-fitness-stilen

Læs mere om: