Tendenser

10 favoritter fra Søstrene Grenes nye serie

Søstrene Grenes årlige forårskollektion byder på blandt andet bænke og sideborde i fine forårsfarver. Er der noget, du ikke kan leve uden?

Søstrene Grene lancerer hvert år en forårs- og efterårskollektion, som indeholder søstrenes favoritter og fortolkninger af tidens boligtrends. Butikskæden udkommer nu med dets forårskollektion, og vi kan ikke vente med at få fingrene i den. Det er der sikkert mange andre, der heller ikke kan, hvorfor der igen i år nok vil være lange køer foran butikkerne.

Afdæmpede forårsfarver

Dette års forårskollektion indeholder blandt andet bænke, sideborde og gulvpuder i fine, afdæmpede forårsfarver, som skal være med til at bringe varme, ro og idyl ind i indretningen. Du kan for eksempel placere en bænk i en fin farve i din entré, så du kan sidde på den, når du skal tage sko på, mens den samtidig bringer varme ind i entréen.

Farvet glas

I kollektionen finder du også masser af nips i farvet glas, der er en boligtendens, som søstrene særligt tror på den kommende sæson. Du kan for eksempel få fingrene i vaser i farvet glas og et smykkeskrin i samme materiale. Derudover er det lille sidebord også lavet med glasdetaljer.

Naturlige materialer

Som i tidligere kollektioner har Søstrene Grene valgt at gøre brug af naturlige materialer som træ og rattan. Det er blandt andet køkkentilbehør som bakken og skærebrættet, der er lavet i disse materialer.

SE OGSÅ: Søstrene Grenes efterårskollektion fra 2017

Du kan købe den nye kollektion i alle Søstrene Grenes butikker fra d. 1. marts. Bænken og bakken er dog først i butikkerne fra d. 15. marts.

10 favoritter fra Søstrene Grenes nye kollektion

10 favoritter fra Søstrene Grenes nye kollektion