Tendenser

10 ting vi elsker fra IKEAs nye kollektion

IKEA lancerer til april en ny udgave af den ikoniske Stockholm-kollektion, og her er de 10 ting, som vi glæder os mest til.

Svenske IKEA er kendt for sine smukke og smarte løsninger, og derfor glæder vi os altid, når møbelgiganten kommer med en ny kollektion. Denne gang er det den nye udgave af Stockholm-kollektionen, der rammer IKEA-butikker landet over den 7. april i år. Dette års Stockholm-kollektion består af 47 forskellige produkter, der er designet til at kunne indgå som en del af de opholdsrum, der er i hjemmet - alrummet, stuen og soveværelset. Produkterne består af bløde tekstiler, rattan, ask og mundblæst glas.

Har du IKEA-møbler derhjemme? Her er 25 geniale IKEA-hacks du skal prøve

Fokus på den skandinaviske natur

Den skandinaviske natur og lyset i Norden har været en vigtig inspiration for kollektionen. Den første kollektion blev lanceret tilbage i 1984. Hver kollektion er unik og anderledes fra den tidligere, men fælles for kollektionerne er en ambition om, at skabe smukt skandinavisk design af høj kvalitet - både når det handler om form, funktion og materialer. Vi er vilde med de lyse farver og naturlige materialer, som passer godt ind i mange danske hjem. 

Stort billedgalleri: 25 stilfulde stuer

Den nye Stockholm-kollektion

Vi har samlet de 10 produkter, som vi helt sikkert skal have fingrene i!

STOKHOLM IKEA