Tendenser

11 bolig-webshops, du skal kende

Internettet flyder over med boliginspiration og gode tilbud, men hvor skal du kigge hen, hvis du gerne vil købe det bedste til din bolig? Vi guider dig til 11 webshops, du bør kende.

Du behøver ikke bevæge dig væk fra din bløde sofa for at finde de flotteste fund til hjemmet.

Der findes heldigvis masser af gode webshops, hvor du kan klikke alt fra lysestager til lænestole ned i kurven.

11 bolig-webshops, du skal kende

Det kan dog være lidt af en jungle, når det kommer til gode webshops. For hvilke har de fleste brands? Og hvilke kan inspirere til nye, spændende ting til hjemmet?

Nedenfor har vi samlet 11 af de bedste webshops, der både inspirerer og har de fineste ting på hylderne.

Webshopsene er både danske og udenlandske, de sender selvfølgelig direkte til din adresse.

Stilleben

Kunstprint, glas, keramik og udvalgte tekstiler spiller hovedrollerne i den københavnske butik Stillebens webshop. De tre hovedfaner med henholdsvis nyheder, produkter og designere gør det overskueligt at finde rundt på webshoppen, der lover levering inden for 1-3 hverdage. 

Livingshop

Livingshop har et bredt udvalg inden for boligindretning - både når det gælder møbler og mindre interiør. De forhandler brands som House Doctor, Vipp, By Lassen, Ferm Living, Carl Hansen og Montana og tilbyder fragtfri levering ved køb over 399,-.

Designdelicatessen

&Tradition, Gubi, Hay, Rosendahl, Menu og mange flere. Designdelicatessen har en bred vifte af dansk design, som de har bygget op, siden de i 2005 åbnede webshoppen som nogle af de første i branchen.

Moodings

Hos Moodings finder du en stærk repræsentation af både danske og udenlandske brands. Som bonus kan du tilkøbe indretningsrådgivning, ligesom de giver gratis fragt på alle ordrer til Danmark.

Casashop

Siden 1985 har københavnske CasaShop haft som mål at formidle internationale boligtrends til danskerne. I 2008 åbnede deres webshop, hvor du ud over nye varer også finder nedsatte udstillingsmodeller fra de fysiske butikker.

Artilleriet

Er du til nøje kurateret keramik og de nyeste tendenser inden for boligindretning, er svenske Artilleriet stedet for dig. Webshoppen har alt fra håndcreme til sofaer og sender gerne til Danmark.

Tambur

En anden svensk butik, der er værd at surfe forbi, er Tambur. Ud fra devisen om, at produkterne både skal være nutidige og holde over tid, har den stockholmske ejer udvalgt et bredt sortiment af ting til alle hjemmets rum. For 180 SEK sender de til Danmark.

Studio Feder

Studio Feder er mere en livsstilsbutik end en egentlig bolig-butik, men den skal alligevel med på listen. Webshoppen har nemlig et fint udvalg af keramik og økologiske tekstiler som sengetøj og viskestykker - og så leverer de inden for 1-3 hverdage.

Notre Dame

Notre Dame har siden 1978 ligget over for Vor Frue Kirke i København. Deres store udvalg af køkkenting, tekstiler, havegrej og opbevaring - og deres evne til at forny sortimentet med tidsånden - gør deres webshop til et besøg værd. Ved bestilling inden kl. 11 leverer de næste dag.  

Manufactum

Tyske Manufactum er især stærke på gedigent have- og køkkengrej. I mere end 30 år har butikken været kendt for håndplukket tysk kvalitet, ligesom hensyn til miljøet også er i højsædet. Butikken leverer verden over.

Studio x Viaduct

Alessi, Cassina, Flos og Magniberg er bare nogle af de internationale brands, som eksperimenterende Studio x Viaduct forhandler. Butikken afsender din ordre efter 2-4 dage, men det er også muligt selv at afhente i den fysiske butik i København K.

LÆS OGSÅ: 16 nuancer til den farveforskrækkede