Tendenser

11 geniale køb, du både kan bruge ude og inde

Indret dit uderum med møbler og tekstiler, der både kan bruges ude og inde. På den måde kan du forlænge levetiden på dine møbler og samtidig spare penge. Vi guider dig til 11 køb her.

På de varme sommerdage er der intet bedre en at sidde udenfor på terrassen eller altanen i bløde loungemøbler og hyggelige omgivelser.

Men sommeren er kort, og det danske vejr er ustabilt. Det er derfor ofte kun et par måneder, at du får glæde af dine udendørsmøbler, før de igen bliver pakket væk. 

Du kan dog sagtens få nytte af dine udendørsmøbler resten af året ved at vælge møbler og tekstiler, der både kan bruges ude og inde! Dermed får dine udendørsmøbler en længere levetid, og samtidig er det også en nem måde at spare penge. Vi guider dig her til 11 køb, der kan bruges året rundt. 

SE OGSÅ: 9 musthaves til den lille altan 

11 geniale køb, der kan bruges både ude og inde

1. Bærbar lampe

En bærbar lampe er genial til de lune sommeraftener på terrassen, hvor den kan give lys og stemning til langt ud på natten. Denne fra Menu er både elegant og alsidig, og så er den med sit håndtag nem at flytte rundt på. Med sit moderne udtryk kan lampen også sagtens bruges indenfor som sengelampe, på skrivebordet eller på reolen. Køb den her.

2. Alsidig bænk

Denne fine bænk fra Skagerak er let at flytte og samtidig robust nok til, at den kan holde til alt slags vejr. Med sit enkle og smalle design passer bænken til selv det mindste uderum, og samtidig gør det bænken ideel til indendørsbrug, hvor den kan bruges i entreen eller i stuen som loungebord. Køb den her.

3. Udendørs tæppe  

Et udendørs gulvtæppe giver dit uderum et hyggeligt og stue-lignende udtryk. Dette fra Ellos Home er vandafvisende og kan derfor sagtens tåle en gang regnvejr. Når vejret bliver køligere, er gulvtæppet perfekt til udestuen eller køkkenet.

Et godt tip, når du skal vælge udendørs møbler, er at tænke over farven. Et beige tæppe er neutralt og vil derfor ofte passe ind i indretning. Køb det her.

4. Hængestol

Har du en stor terrasse eller have, er en hængestol et musthave at dase i om sommeren. Hængestolen her er fra Muubs og kan i de koldere måneder flyttes indenfor, hvor den både er dekorativ og giver mere siddeplads. Køb den her. 

5. Sidebord

Et småt sidebord til kolde drikkevarer, blade og bøger er et musthave til terrassen, altanen eller haven. Dette fra Skagerak er genialt, da det er småt og nemt at flytte. Sidebordet er også et godt valg ved siden af sengen eller som sofabord. Køb det her.

6. Blød loungestol

På en varm sommerdag er der intet bedre end at dase i en blød loungestol. Denne fra Encoded er et godt bud på en loungestol, der kan modstå alle vejrtyper – og så kan den endda flyde på vand. Indenfor kan den med sit simple look bruges i stuen, entreen eller i udestuen, hvor den tilfører et hyggeligt touch til boligen. Køb den her.

7. Multifunktionelt bakkebord

Bakkebordet fra Cane-Line er med sit smarte design nemt at bruge alle steder – ude såvel som inde. Bordet kan for eksempel bruges som sidebord og pynte med en fin vase, lampe eller bøger. Bordet kan også foldes, så det nemt kan tages med på farten og bruges til en picnic i det fri. Desuden kan bakken bruges som serveringsbakke til en lækker gang morgenmad på sengen. 

8. Simpel sofa

Denne sofa fra Jotex kan holde til at stå udenfor uanset vind og vejr, og så fylder den meget lidt, hvilket gør den perfekt til alle slags uderum. Indenfor kan sofaen for eksempel bruges i i stuen, i gangen eller på gæsteværelset, hvor den både vil pynte og give mulighed for flere siddepladser. Køb den her. 

9. Vandafvisende pude

Skab et hyggeligt uderum med masser af puder. Denne fra Ellos Home er smuds- og vandafvisende og med fyld af Guick Dry Foam-skum, som er hurtigtørrende. Når vejret bliver koldere kan puden bruges som supplement til sofaens andre puder eller i sengen. Køb den her.

10. Barvogn

Til de hyggelige sommermiddage i haven eller på terrassen er en barvogn et musthave. Denne fra Cane-Line er et godt bud, da den både er ideel til opbevaring og servering, og hjulene gør den let at flytte rundt med. Indenfor kan den bruges som et ekstra bord eller som barbord til opbevaring af fine glas.

11. Plantekasse 

Plantekassen fra Ferm Living er genial, da den med sin slidstærke coating kan holde til at stå udenfor. Den er ideel til altanen eller terassen, hvor den med fine planter og blomster kan give liv til uderummet. Med sine to hylder kan den også bruges til opbevaring af for eksempel krukker og vaser. Plantekassen kan også bruges i gangen, i køkkenet eller andre rum, hvor der er brug for opbevaring. Køb den her. 

SE OGSÅ: Altan, terrasse eller have: Sådan vælger du de rette møbler