Tendenser

12 IKEA-nyheder til frisk forårs-indretning

IKEA er netop kommet med forårets nyheder, som du kan friske boligen op med. Vi har samlet vores favoritter blandt nyhederne samt andre gode IKEA-fund, du kan skabe stemning i boligen med dette forår.

Årets første måneder har for de fleste budt på flere timer i hjemmet end normalt. Heldigvis behøver det ikke at blive kedeligt og ensformigt at befinde sig indenfor de samme fire vægge. Vi går foråret i møde og det fejrer IKEA med elegante og stilrene forårsnyheder, du kan pifte hjemmet op med.

Når vi går mod lysere og varmere tider, er det tid til at lufte ud og gøre forårsrent – også i indretningen. For når alt spirer udenfor, bliver det fristende også at friske boligen op med nye farver på møbler, betræk, gardiner og tæpper, der byder den lette, glade forårsstemning ind i hjemmet.

IKEAS nyheder fejrer forårets spiren med elegante accessories i lyse farver, der skaber lette og luftige rammer og en hyggelig stemning i hjemmet.

Blandt nyhederne finder du noget til alle rum, hvad end det er stue, soveværelse eller entré, der trænger til en forårsopfriskning. Se vores favoritter herunder, og bliv inspireret til dit forår.

Rödask gulvtæppe

Et lækkert vævet bomuldstæppe med flot mønster, der skaber harmoni. Gulvtæppet måler 133x195 cm og koster 299 kr. Kombinér med RÖDASK pudebetræk og gardiner med samme mønster for et fuldent look. Du kan købe tæppet lige her.

Fnittrig vaser

Vaser, der pynter både med og uden blomster i. Den fine perlemorsagtige overflade reflekterer lyset i flotte farver. Vaserne kan købes i to størrelser til en pris af 59 kr. for den lille og 79 kr. for den store. Køb dem her.

Rådfråga dekoration

Et fint dekorationssæt med tre små æg i brun, grå og hvid. Hold styr på smykker og andre småting i både smart og smuk opbevaring. Køb sættet med alle tre til 79 kr lige her.

Rudsta vitrineskab

Fint og feminint vitrineskab i lys turkis, som giver god mulighed for at udstille flot service på hylderne. Den magnetiske bagside gør, at du også kan sætte billeder op med magneter. Køb vitrineskabet nu for 299 kr. Find det lige her.

Björkåsen sidebord

Med dette enkle, neutrale sidebord kan du nemt arbejde eller studere hjemmefra. Bordet kan både justeres i højden, vippes og klappes sammen. Brug det som skrivebord til arbejdet og bord til dekoration, te eller kaffe, når du har fri. Kan købes for 199 kr. hos IKEA her.

Jäsning brødkurv

Er du hoppet med på surdejsbølgen, må du eje en hævekurv, der former og støtter dejen til en perfekt form. Brødkurven kan købes i IKEA for 79 kr. Find den her.

Vårfint bakke

Tag teen eller kaffen med udenfor i forårssolen med denne fine bakke. Det naturlige udtryk består af bambus og rotting, og så er hver bakke håndlavet. Køb den for 79 kr. her.

Ävlstarr lampe 

Med bløde bølger og skinnende overflade er denne lampeskærm både stilren og iøjenfaldende. Få smukt forårslys med lampeskærmen til 299 kr. Du kan købe den fine lampe her.

Råvaror spisebord 

Denne nye særkollektion fra IKEA er designet til det multifunktionelle hjem, der kan tilpasses de mange forskellige behov. Kollektionens møbler er lette at flytte rundt på, så du nemt kan indrette hyggelige rum med plads til fleksibilitet. Indret hjemmekontoret med et skrive-/spisebord til 1.299 kr. og en reol med hjul til 699 kr. Du kan købe alt fra RÅVAROR-kollektionen her.

Vägtåg sengetøj

Stilrent motiv og fine detajler med knapper giver soveværelset et elegant look. Sengetøjet består af bomuld, der forbliver blødt vask efter vask. Køb det til 179 kr. Find det lige her.

Lenast baby sengetæj

Familiens mindste skal have det bedste af det bedste. Det lækre betræk er blødt og kan ånde, så dit barn sover dejligt. Og så passer det søde design perfekt til et stilrent børneværelse. Kan købes til familiens mindste for 129 kr. Køb det fine sæt her.

Mere insipration fra IKEA?

Trænger køkkenet til at blive udskiftet eller piftet op? Du kan nemt og hurtigt give et billigt IKEA-køkken et lækkert løft med fine detajler. Se alle tips og tricks her.