Tendenser

13 gode IKEA-køb, du kan gøre i efteråret 2020

IKEA er endnu engang kommet med efterårsnyheder. Vi har samlet vores nye favoritter samt andre gode IKEA-køb, du kan få fingrene i dette efterår.

Vores alle sammens IKEA er endnu engang kommet med nyheder, der viser efterårets trends. Vi har udvalgt vores favoritter, som du alle kan få fingrene i dette efterår.

For når efteråret sætter ind, er vi automatisk mere indendøre. Og så stiger lysten til at lave om derhjemme: Rykke rundt, male en væg eller supplere med nye fund – og så skal hjemmet gøres indbydende og klar til den nye sæsons hyggestunder.

I IKEAS efterårsnyheder har de sammensat det jordnære og rustikke med en traditionel stil, neutrale og varme farver samt naturmaterialer – og dén stil passer perfekt til erfteråret.

Blandt favoritterne finder du blandt andet et skab til opbevaring, kurve, fletskabe, spejle, sengetøj og meget mere. Mange af efterårets nye produkter er skabt til at kunne passe ind i forskellige rum, så du både kan bruge skabene i eksempelvis soveværelset, stuen, entréen osv. Se vores favoritter herunder, og bliv inspireret til dit efterår. 

IDANÄS skab

Dette skab er en del af IKEAs spritnye efterårsnyheder. Skabet er perfekt til opbevaring og kan bruges både i stuen, soveværelset eller et helt tredje sted. Kan købes fra oktober til 1499 kr. 

LUSTIGKURRE kurve

En anden nyhed er disse fine kurve af naturmaterialer. Her er der ogå tænkt på opbevaring til blandt andet tæpper til de mørke efterårsaftener. Kurvene kan købes fra oktober til henholdsvis 99 kr., 199 kr. og 299 kr. 

IVAR låger

IKEA har det med at være med at skabe trends, hvilket de også gjort med lågerne her, som er efterfølgeren til blogger-klassikeren, det nu udgåede STOCKHOLM-skab. Med disse låger af flet kan du hurtigt og nemt få en lukket opbevaringsløsning og give din IVAR-reol et nyt udtryk - og så peger flettet lige ind i den naturlige tendens, som er stor i indretningen lige nu. Lågerne kan købes for 250 kr. pr. sæt i IKEA.

TRUBBTÅG sengetøj

Dette sengetøj indbyder til lange morgener i sengen. Sygningerne i sengetøjet tilføjer eksklusive detaljer, der gør sengetøjet til noget særligt. Kan købes fra oktober i IKEA for 399 kr.

REGNSKUR lampeskærm

Denne lampeskærm i pink giver farve og et blødt udtryk til rummet. Kan købes i IKEA for 199 kr.

KRISTINELUND spejl

Vi fortsætter i naturmaterialerne med dette nye KRISTINELUND spejl, der vil pynte på både badeværelset, i gangen - eller som en del af en billedvæg. Kan købes fra oktober til 179 kr. 

FABRIKÖR vitrineskab

Hvis du stadig vil beholde lidt af sommeren endnu, er dette vitrineskab perfekt. Med den lysegule farve og dens industrielle look, kan du forlænge sommeren indendøre, og så passer skabet perfekt til mange af de fine pasteller, vi ser i indretningen mange steder.  Kan købes i IKEA for 1.199 kr.

SOLKLINT Lampe

Denne nye lampe kan virkelig bringe hyggen frem til efteråret med dens rolige lys gennem det mørke glas. Kan købes i IKEA fra oktober til 149 kr. 

BUSKBO lænestol

Denne lænestol bliver vi aldrig trætte af. Byd naturen indenfor med denne rotting lænestol, der passer perfekt til hyggestunderne dette efteråret. Kan købes for 999 kr. 

RISBYN lampe

Denne løgformede rispapirslampe vil også gøre sig godt i efterårsindretningen. Med dens birketræsfiner får lampen et naturligt og elegant udtryk, og så sørger rispapiret for, at lampen afgiver et blødt og ensartet lys. Kan købes for 119 kr. 

RÖNNINGE spisebord

Saml familie og venner omkring dette RÖNNINGE spisebrod, der ovenikøbet er med udtræk, så der er plads til mange mennesker. Kan købes i IKEA for 1.999 kr. 

JUNIMAGNOLIA sengetøj

Dette sengetøj emmer af efterår. Den varme jordfarve giver en rolig stemning til hjemmet, og så bidrager det blomstrede mønster til en underspillet mormor-stil. Kan købes or 129 kr. 

FYXNÄS lampe

Denne bordlampe bringer hygge til hjemmet, så snart du tænder den. Gennem den mørke skærm kommer der nemlig et svagt og hyggeligt lys igennem. Kan købes fra oktober til 119 kr. 

Mere inspiration fra IKEA? 

IKEA indeni, snedkerløsning udenpå. Se 16 budgetvenlige køkkener, der ser ud til at være en formue værd. Se dem alle her!