Tendenser

13 restauranter, som leverer lækker takeaway

Har coronavirussen været skyld i, at din ynglingsrestaurant må lukke på ubestemt tid? Frygt ikke. IN guider til 13 restauranter, der leverer lækker takeaway til døren – og her er alt, hvad hjertet begærer, hvad enten du er til cremet pasta eller grønne, vegetariske retter.

Lige nu er verden ramt af covid-19, som har fået vores regering til at lukke og slukke alle cafeer, spisesteder og restauranter af sikkerhedsmæssige årsager – og den er vi helt med på! Men det betyder total krise for os, der nyder at få maden serveret i ny og næ. 

Man kunne selvfølgelig anvende sin ’nyvundne’ fritid til at få gang i gryder og pander, men vi kan jo også bare ringe til de mange livslinjer, der har valgt at levere takeaway - til vores held – så længe vi holder afstand, vasker hænder og bliver inden døre.

Mange restauranter har nemlig valgt at levere takeaway for at holde gang i biksen, og som de eksemplariske samfundsborgere vi er, vil vi selvfølgelig gerne støtte et godt formål – til fordel for et godt måltid.

Læs også: Her finder du de bedste croissanter i Danmarks største byer

Vi vil nødigt have, at vores ynglingsrestauranter må lukke og slukke, så derfor er det vigtigt, at vi husker, at de stadigvæk leverer mad, selv om vi ikke kan besøge dem. 

Vi har samlet 13 steder, hvorfra du kan bestille himmelsk takeaway, hvad enten du er til en klassisk pasta eller en friskrørt tartar. Ps. pas på med at kigge for meget, for vi tør ikke love dig, at du ikke straks får lyst til at sætte de planlagte aftensmadsplaner i bero for at gribe telefonen og ringe efter takeaway.

13 restauranter, som leverer lækker take-away