Tendenser

14 bagerier i København, du skal kende

Der er bagerboom i storbyen. Er du også glad for bagværk og søde kager, så læs med her, hvor vi har samlet de 14 bedste bagerier i København.

Det kan være svært at vælge mellem de manger bagerier, der er i København. De sælger alle nemlig lækkert brød af god kvalitet samt sødt til eftermiddagskaffen, der smager som et stykke af himlen.

Vi har her samlet 14 af de bedste bagerier i København, som langer lækre croissanter, mælkesnitter, citrussnegle og friskbagt rugbrød og surdejsboller over disken.

Læs også: 26 restauranter, barer og caféer, du skal besøge

14 bagerier i København

Hart Bageri

Hos Hart Bageri arbejder de kun med de bedste ingredienser. Derfor får du brød, der er lavet af økologiske produkter og specialmel. Nyd deres brede udvalg af brød, sandwiches og sødt bagværk som f.eks. deres choux med mango og passionsfrugt, der får vores tænder til at løbe i vand.

Gl. Kongevej 109, 1850 Frederiksberg

Andersen og Maillard

Andersen og Maillard har længe været kendte for deres perfekt-sprøde croissanter. Nu kommer de med en lækker sommer-nyhed: softice med smag af kaffe, som bliver serveret oven på deres famøse croissanter og cookies. 

Nørrebrogade 62, 2200 Kæbenhavn N – Göteborg Pl. 19, 2150 København

Galst Bageri

Er du til surdej og bæredygtigt brød, er bageriet Galst, der ligger skjult bag fodboldfansenes stamsted, dit nye go-to bageri. Deres signaturbrød ’Eddies’, der er  bagt på fuldkorns- og rugsurdej, gør brødet lækkert og luftigt og perfekt til morgenbordet.

Per Henrik Lings Alllé 10, 2100 København

Bageriet Benji

Det nyåbnede bageri Benji giver dig kvalitetsbrød af gode råvarer. Prøv f.eks. deres spandauere med Mette Ravns Noire Fendue-vanilje, der giver wienerbrødet en rund, balanceret vaniljesmag.

Fælledvej 23, 2200 København

Apotek 57

I Frama Studios butik ligger også bageriet Apotek 57, hvor kokken Chiara Barla imponerer med sint hjemmelavede og sæsonbetonede bagværk. Prøv f.eks. deres søde, belgiske vaffel med kumquat kompot og vanilje.

Fredericiagade 57, 1310 København

Lille Bakery

Lille Bakery tilbyder bagværk, morgensmadslækkerier og delikatesser, som man enten kan tage med hjem eller nyde på deres solterrasse. 

Refshalevej 213A, 1431 Københvn

Mirabelle Bakery

Er du croissant-glad, skal du besøge det hyggelige Nørrebrobageri, Mirabelle. Her finder du både den klassiske croissant og de mere specielle med enten mandel-, græskar- eller hasselnøddefyld. 

Guldbergsgade 29, 2200 København

Juno the bakery

Juno the bakery er igen - og stadig - på alles læber, efter de relancerede den kendte mælkesnitte for nogle måneder siden. Har du endnu ikke prøvet den eller deres berømte kardemommesnurre, så er det vidst nok på tide. 

Århusgade 48, 2100 København

Collective Bakery

En tebirkes formet som en snegl? Det nye Nørrebrobageri, Collective Bakery, har fornyet den klassiske tebirkes, så den er lige til at tage med i hånden. Prøv også deres mange andre bagerkreationer som f.eks. deres træstamme med pistaciefyld.

Nørrebrogade 176, 2200 København

II Buco

Er du til franske delikatesser, skal du forbi II Buco på Islands Brygge. Deres franske wienerbrød og canelé, med smag af rom og vanilje, er helt klart en (lækker)bid værd.

Njalsgade 19C, 2300 København

Buka

Er du til nutella og instavenligt wienerbrød? Så må du ikke snyde dig selv for et besøg hos Buka i Store Kongensgade. Går du samtidig også langt for en god kop kaffe, så kan du nu også skrive Buka på din go-to-kaffeliste.

Store Kongensgade 18, 1264 København

Bageriet Brød

Kan du en sommerdag ikke beslutte dig for, om du har lyst til kage eller is? Så smut forbi Brød på Vesterbro, hvor du både kan mæske dig i en hjemmelavet isvaffel eller en sprød croissant.  

Enghave P. 7, 1670 København

Lagkagehuset

Med titlen ’Danmarks bedste træstamme’ i 2016, har Lagkagehuset sneget sig ind som et af danskernes favoritbagerier. Her kan du få alle bagerklassikerne som hindbærsnitter og napoleonshatte eller deres specialitet, Christianshavnerkagen.  

Reventlowsgade 7, 1651 København – Islands Brygge 43, 2300 København – Vesterbrogade 4A, 1620 København V – Værnedamsvej 1, 1819 Frederiksberg C – Frederiksberggade 21, 1469 København K – Falkoner Alle 4, 2000 Frederiksberg m.fl.

Sct. Peders Bageri & Konditori

Er du til det traditionelle bagværk er Sct. Peders Bageri & Konditori i Indre By lige sagen. Danmarks ældste bageri lægger vægt på traditionerne, og derfor kan du naturligvis finde de lækreste kanelsnegle hver onsdag eller købe klassiske flødekager, lige som du kender dem.

Sankt Peders Stræde 29, 1453 København

Læs også: 14 kulturoplevelser og udstillinger, du kan opleve i Danmark lige nu

Læs mere om: