Tendenser

15 grunde til at male dine vægge - i andet end hvid!

Bange for at male dine vægge i farver? Bare rolig. Disse 15 boliger skal nok få dig overbevist om, at farver på væggen både kan være diskrete og stilfulde.

Det kan virke skræmmende at skifte den sædvanlige hvide maling ud med en mere farverig af slagsen. Men det behøver det slet ikke at være!

Med den rigtige farve kan du give et rum karakter og få det til at stråle af personlighed. At male med farver betyder ikke nødvendigvis, at dit rum kommer til at ligne et trafiklys, for der findes utallige muligheder - også til de farveforskrækkede.

Kom i gang med at male med farver

Vil du have lidt kulør i et af dine rum, kan det være en god idé at male en enkelt væg. Så bliver rummet med ét meget mere interessant, samtidig med at du beholder dine hvide væge.

Det her hjem i Skodsborg giver dig lyst til at male!

Er du ikke til stærke farver, kan de støvede udgaver være det rigtige valg. Støvet blå, grå eller grøn kan gøre underværker i eksempelvis i soveværelset, hvor man vil skabe en stemning af ro og hygge.

Forneden har vi samlet 15 smukke rum, som hver især er malet i en fin nuance. Så er det bare med at gribe malerpenslen!

Tip! Mal din dør, reol eller hylde i samme nuance, som væggen. Det skaber en rolig fornemmelse.

Tip! Kalkmaling er populært som aldrig før, og det er ikke svært at forstå hvorfor. De mange nuancer i væggen giver rummet et mere råt udtryk.

Tip! Et smukt bevis på, at stærke farver godt kan se stilfulde ud, når de er sat sammen. Den mørkegrønne væg og de orange stole spiller fint sammen.

Tip! Er du ikke så meget til farver, kan en grå væg gøre underværker.