Tendenser

17 smukke table books

Brug flotte table books i din indretning og få et anderledes og sofistikeret hjem. Få inspiration til smukke table books og lad dem ligge fremme som del af din indretning.

En trend i bogverdenen har de senere år været at udgive såkaldte table books. Som navnet lægger op til, er bøgerne tænkt som at ligge fremme og ikke gemt væk på reolen. Table books kommer typisk i stort format, og indenfor genren findes et hav af temaer. Table books bliver udgivet om stort set alt, hvor fotoet er i fokus. Pressefotografer, der har rejst kloden rundt, samler dem i en stor udgave. Der laves encyklopædier over forskellige kunstarter, om kunstnere, mode og design, indretning og arkitektur osv.

Se også hvordan du kan pimpe din trappe!

En table book fokuserer primært på det visuelle, hvor flotte billeder er i fokus, mens man ikke skal bruge så meget tid på at læse sig igennem teksterne. Dette gør bøgerne til de perfekte samtalebøger, hvor man kan sidde sammen og bladre igennem de smukke billeder. Og så har de den der ekstra værdi, som består i, at de er tidsløse. De kan bruges igen og igen. Måske har du en yndlingsdesigner eller en yndlingsfotograf, som du bare ikke kan få nok af? Så er table books måske det helt rigtige for dig.

Få flere tips til indretning med bøger!

Hvis du mangler inspiration til smukke bøger, der kan opgradere din indretning, så klik dig igennem vores galleri, hvor vi har samlet nogle af de mest interessante table books.

Læs også: Sådan får du farverne tilbage i dit hjem!

Bente Lundquists sundhedsfavoritter

 

Læs mere om: