Tendenser

3 tips til en kedelig altan

Her er de eneste 3 ting, du skal bruge for at forvandle din kedelige altan til et sted, hvor du veltilfreds kan nyde din iskaffe.

Vil du hellere nyde din altan end at bruge timevis på at male loppefund, slibe træ og plante planter, så har vi gjort det supernemt at fikse en kedelig standard-altan. Det kræver hverken, at du bestiller håndværkere eller selv trækker i arbejdstøjet.

Kun løfte en ”klik-finger”

Faktisk er det kun din ”klik-finger”, der skal på arbejde! Vi har nemlig udvalgt tre af vores yndlings-altan-accessories og krydret dem med nogle nemme tips til alle dem, der heller vil arbejde på deres kulør end på deres altan.

Nå, men du har sikkert travlt…

Tip #1: Én stor ting

Vi ved godt, at pladsen er trang, men hvis du kun skal have et enkelt møbel på din lille altan, så skal det altså være en hyggelig udesofa. Her kan du nyde solnedgangen med et glas iskaffe, invitere din date på grillmad eller bare slænge dig og læse blade. De her tre sofaer er nogle af de fineste på markedet, og du kan finde dem her:

Tip #2: Én fin plante

Nej, du har hverken tid eller plads til det helt store planteshow, men en enkelt grøn plante eller vedligeholdelsesfri blomst kan der godt blive plads til. Hemmeligheden er at købe en nem plante hos din lokale plantepusher eller bare i supermarkedet og så putte den i en flot plantekrukke eller kurv. Voilà, så ligner det en million. Her er tre bud på nogle fine hjem til din plante:

Tip #3: Ét lille bord

Kan du huske, at vi skrev noget om at nyde en iskaffe på din lille altan? Nu stopper vi med den kaffe, men pointen er bare, at den jo skal stå et eller andet sted! Derfor er et lille, fint bord den tredje musthave til den lille altan. Gå efter et bord, der har flere niveauer, så du får den optimale opbevaring ud af det. Alternativt kan du vælge et meget lille bord eller endda en skammel eller træstub. Her er vores tre altan-favoritter:

Mad & Bolig ønsker dig rigtig god fornøjelse med din nye, skønne altan!

Læs mere om: